Америка да не остане у Сирији

Војска САД не би требала да остане у Сирији без одобрења власти у Дамаску, јер би се то могло негативно одразити на предстојећи Конгрес националног дијалога у Сирији, изјавио је специјални руски представник за Сирију Александар Лаврентијев.

Свијет 20.01.2018 | 15:23
Америка да не остане у Сирији
Он је новинарима у Сочију рекао да је став Москве јасан по питању присуства америчких трупа у Сирији и додао да Русија очекује да САД, као стални члан Савјета безбједности УН, пошаље свог представника у Сочи, као посматрача.

Сличан став о Сирији изразио је и замјеник иранског министра спољних послова Хусеин Џабери Ансари, који је изјавио да би било каква војна операција на територији Сирије могла да утиче на политички процес проналаска рјешења у земљи, преноси "Спутњик".

"Развој ситуације, као и било каква војна акција на територији Сирије би, сасвим сигурно, могли да утичу на конгрес, било на негативан или на позитиван начин. Желимо да гаранти мира узму то у обзир и да створе позитивну атмосферу", рекао је ирански званичник.

Конгрес у Сочију биће одржан 29. и 30. јануара.

Извор: Срна

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Без Американаца

20.01.2018 16:04

Мора да се салите.Ни рат ни мир се не десавају без Американаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАТО + ЕУ = 4. Рајх

20.01.2018 16:47

Зато што Американци почну рат, па када отму дио и виде да не могу да отму све, онда потпишу мир. Послије Ватикана и Енглеза, највеће тло на свијету су Американци!

Name

Неђо.21.Јануар.2018

21.01.2018 17:19

Свако рато досада штоје вођено у свету,Американци су изазвали,Ирак,Либија,Сирија,Југославија и растурање,Србије.Тоје масло,Американаца,Украјински рат исто су,а,Американци изазвали.Мислили су да заузму,Крим да поставе базу као на,Косову.Русији су увели санкције само заради,Крима.Амери су мислили даје ,Русија као србија пада је гази како они то мисле.Надам се даћу доживети да ће неко,Америчко зло зауставити.Направили су зла и злочина више од хитлера.Амери су једна врста паразита и тај паразит мора неко искоренити.Подхитно морају напустити,Сирију јер никаада неће бити мира.Тако морају напустити,Ирак,Либију и све државе штосу окупирали и оплаћкали..Незнам далиће свет видети кудаји води,Америка и њихова прљава политика.

Name

Неђо.23.Јануар.2018

23.01.2018 12:45

Америка мора напустити,Сирију јер је,Америка та која је направила рато,не само у,Сирији.Већ све државе досада штосу имале ратна дејства,Америка је уплетена и политички и воно присутна у свим државама.Америку ако свет не укроти,незаборавите може доћи до нуклеарног рата.

Name

Израелац

20.01.2018 16:38

Ја стварно не знам засто ови американци у Сирији и тим осталим арапским земљама сметају тим људима. Ти арапи по свом курану треба да зиве на тај њихов муслимански нацин , без модерних технологија, телевизора, фармерки, алкохола, моде, архитектуре, факултета и свега сто им је ово модерно друство америке донијело. За ово сто ја говорим су се борили Талибани и то има смисла, да зиве као у доба Мухамеда без орузија које добијају од Руса.. стаце им орузије и то модерно кад то нема везе са кураном и са њиховим нацином видјења стварности. Требали су их смјестити у Резервате и пустити их да мирно зиве са својим замотаним зенама. И сто Америка бирине о правима њихових зена? Нек их цереце , каменују бицују.. то није наса ствар...Слобода свима !!! Амин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

20.01.2018 17:35

амери, зло над злом, јад, убице, силедзије, даволи е то су амери.

Name

Амери

20.01.2018 17:42

сто брину о арапима и правима њиховиј зена, кад хоће да зиве као племена, нека се амери забаве својом америком.

Name

Израелац

21.01.2018 21:22

Па амери брину зато сто су Руси једни од првих наорузавали та племена са модерним орузијем ... а арапи се примили на ту прицу па сад имају каласњиков на грбу и на курану ...

Name

Кемо

20.01.2018 18:45

Назалост руси су се умијесали и спасили тог лудјака и крвника Асада.Да није тако вец би тај терориста лезо негдје у пијеску.Кад мало размислис руси су спасили једног малог хитлера и како сад ици даље са тим болесником који апсолутно неја никакав легитимитет у тој напаценој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Земљак

20.01.2018 22:05

Да будемо искрени,ти немас благе везе ста се десава у твојој мјесној заједници а камо ли у Сирији.Имао сам комсију Сиријца који је Умро просле године(Алахрахметиле),он ми је рекао овако:,,ви сте имали Тита ми имамо Асада,,.Хвала лијепо,максуз селам.

Name

кеммооо

21.01.2018 00:47

Тебе је бабо пијан правијо сто те мама не побаци?

Name

ре

21.01.2018 09:23

Ријесење доле су слободни "висестранацки" избори.Али на то нико тамо ни у бунилу не пристаје ,изузев тог ,како га зовес,малог Хитлера.