Џеко хоће у Челси, али питају се још двојица!

Велика "трансфер размена" Челсија и Роме могла би да пропадне уколико се један од фудбалера у овом споразуму предомисли. . .

Фудбал 20.01.2018 | 19:45
Џеко хоће у Челси, али питају се још двојица!
Един Џеко је рекао "ДА", али ту није ни близу крај договора Роме и Челсија.

Лондонски клуб током овог прелазног рока тражи нападача који је снажан и добро игра главом, а након што су пропали преговори око Фернанда Љорентеа и Ендија Керола, и док Питер Краучније деловао као озбиљно решење, Челси се окренуо Едину Џеку који игра одлично у Роми.

Нападач из Босне и Херцеговине тресао је мрежу "плаваца" у Лиги шампиона, већ је био на Острву у дресу Манчестер ситија, а изузетно га цени и Антонио Конте.

Где је онда запело?

Челси жели да са њим у пакету из Роме доведе и левог бека Емерсона Палмијерија, а наводно "вучица" неће прихватити мање од 50 милиона евра, и још 10 као додатни бонус...

Стога је план Челсија да у ову "трансфер размену" укључи и нападача Мишија Батшуаија, који никако није по Контеовом укусу и који фудбалским карактеристикама не одговара његовој игри, па је план да га на шест месеци позајме у Рому како би "спустили цену".

Да би се то десило потребно је да и Емерсон и Батшуаји буду заинтересовани, а није искључено да би Белгијанац прихватио одлазак у Рим како би поправио форму пред Мундијал.

Он је у овом прелазном року већ био близу одласка у Севиљу, такође на позајмицу, али је то стопирано када је Енди Керол доживео повреду и Челси се "повукао" из даљих преговора са Вест Хемом пошто тренутно у саставу од нападача има једино Алвара Морату, који је суспендован.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар