Džeko hoće u Čelsi, ali pitaju se još dvojica!

Velika "transfer razmena" Čelsija i Rome mogla bi da propadne ukoliko se jedan od fudbalera u ovom sporazumu predomisli. . .

Fudbal 20.01.2018 | 19:45
Džeko hoće u Čelsi, ali pitaju se još dvojica!
Edin Džeko je rekao "DA", ali tu nije ni blizu kraj dogovora Rome i Čelsija.

Londonski klub tokom ovog prelaznog roka traži napadača koji je snažan i dobro igra glavom, a nakon što su propali pregovori oko Fernanda Ljorentea i Endija Kerola, i dok Piter Kraučnije delovao kao ozbiljno rešenje, Čelsi se okrenuo Edinu Džeku koji igra odlično u Romi.

Napadač iz Bosne i Hercegovine tresao je mrežu "plavaca" u Ligi šampiona, već je bio na Ostrvu u dresu Mančester sitija, a izuzetno ga ceni i Antonio Konte.

Gde je onda zapelo?

Čelsi želi da sa njim u paketu iz Rome dovede i levog beka Emersona Palmijerija, a navodno "vučica" neće prihvatiti manje od 50 miliona evra, i još 10 kao dodatni bonus...

Stoga je plan Čelsija da u ovu "transfer razmenu" uključi i napadača Mišija Batšuaija, koji nikako nije po Konteovom ukusu i koji fudbalskim karakteristikama ne odgovara njegovoj igri, pa je plan da ga na šest meseci pozajme u Romu kako bi "spustili cenu".

Da bi se to desilo potrebno je da i Emerson i Batšuaji budu zainteresovani, a nije isključeno da bi Belgijanac prihvatio odlazak u Rim kako bi popravio formu pred Mundijal.

On je u ovom prelaznom roku već bio blizu odlaska u Sevilju, takođe na pozajmicu, ali je to stopirano kada je Endi Kerol doživeo povredu i Čelsi se "povukao" iz daljih pregovora sa Vest Hemom pošto trenutno u sastavu od napadača ima jedino Alvara Moratu, koji je suspendovan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar