Ђоковић: Имам дан да се доведем у што боље стање!

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је задовољан својом игром после победе над Рамосом Вињоласом у трећем колу Аустралијан опена.

Тенис 20.01.2018 | 17:45
Ђоковић: Имам дан да се доведем у што боље стање!
Новак Ђоковић наставио је са веома добрим партијама савладавши Алберта Рамос-Вињоласа у шеснаестини финала Аустралијан Опена – 6:2, 6:3, 6:3.

"Меч је трајао два и по сата, тако да није било лако као што резултат говори. Вињолас вас тера да зарадите своје поене. Идем меч по меч. Задовољан сам својом игром, овде одавде носим велике успомене. Шест титула у последњих десет година овде ми много значе. Уживам играјући овде, ово је заиста, Хепи слем‘, и нисам једини који то мисли. Задовољство је играти овде.“али морам да будем скроман с мојим очекивањима јер долазим после дуже паузе“, рекао је Новак после меча. 

Ђоковић ће за место међу осам најбољих играти са млађаним Хјеонг Чунгом, који је направио успех каријере елиминисавши четвртог играча света Александра Зверева из Немачке. 

"Велика победа Чунга, који је сјајан играч. Искористићу слободан дан да се доведем у што боље стање", закључио је Новак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар