Đoković: Imam dan da se dovedem u što bolje stanje!

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan svojom igrom posle pobede nad Ramosom Vinjolasom u trećem kolu Australijan opena.

Tenis 20.01.2018 | 17:45
Đoković: Imam dan da se dovedem u što bolje stanje!
Novak Đoković nastavio je sa veoma dobrim partijama savladavši Alberta Ramos-Vinjolasa u šesnaestini finala Australijan Opena – 6:2, 6:3, 6:3.

"Meč je trajao dva i po sata, tako da nije bilo lako kao što rezultat govori. Vinjolas vas tera da zaradite svoje poene. Idem meč po meč. Zadovoljan sam svojom igrom, ovde odavde nosim velike uspomene. Šest titula u poslednjih deset godina ovde mi mnogo znače. Uživam igrajući ovde, ovo je zaista, Hepi slem‘, i nisam jedini koji to misli. Zadovoljstvo je igrati ovde.“ali moram da budem skroman s mojim očekivanjima jer dolazim posle duže pauze“, rekao je Novak posle meča. 

Đoković će za mesto među osam najboljih igrati sa mlađanim Hjeong Čungom, koji je napravio uspeh karijere eliminisavši četvrtog igrača sveta Aleksandra Zvereva iz Nemačke. 

"Velika pobeda Čunga, koji je sjajan igrač. Iskoristiću slobodan dan da se dovedem u što bolje stanje", zaključio je Novak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar