ПДП: СНСД штити криминалце

- Јучерашњи напад Милице Марковић на потпредсједника ПДП Игора Црнатка још једном потврђује да су она и СНСД увијек у функцији заштите криминалаца, те приказује сву фрустрацију и мржњу, коју госпођа Марковић има према ПДП-у", саопштено је из ПДП-а.

Република Српска 20.01.2018 | 12:19
ПДП: СНСД штити криминалце
У саопштењу се каже да Марковићева стаје у заштиту особа из криминалног миљеа, са тешким кривичним дјелима, само зато што је то природно окружење СНСД-а и зато што од те групе смијешних истетовираних позера очекује да ће је штитити кад дође до политичких промјена у Републици Српској.

"ПДП подсјећа јавност да госпођа Марковић од 2006.године, већ скоро 12 година, сједи у Парламентарној скупштини БиХ и да јој је за то вријеме исплаћено непуних један милион КМ, на име плата и накнада", каже се у саопштењу и додаје да је "госпођа Марковић, као "босански" посланик, за то вријеме није урадила ниједну корисну ствар за Републику Српску, нити је остала упамћена било која њена иницијатива или приједлог".

"Међутим, с обзиром да је у јавности главна асоцијација на госпођу Марковић то што се против ње води озбиљна међународна антикорупциона истрага у Савјету Европе, остаје да се види да ли су, поред грађана Републике Српске и БиХ, и грађани других држава уплаћивали значајне износе на рачуне Милице Марковић", наводи ПДП.

На крају саопштења ПДП обећава грађанима да ће се након наредних избора у Републици Српској изградити поштено и пристојно друштво, у којем ће, како наводе, особе попут Милице Марковић бити потпуно маргинализоване.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Србац

20.01.2018 11:25

И ја једва чекам да креатуре попут Милице, Мајкићке и др. постану политичка прошлост. Па да мало живимо као нормалан свијет. Ваљда смо бар толико заслужили као људска бића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

20.01.2018 11:29

У ПДП КЕСТЕЊЕ ИЗ ВАТРЕ ВАДЕ БОРЕНОВИЦ И ДРУГИ, ДОК ЗА ТО ВРИЈЕМЕ ЈЕДУЦИ СЛАТКИСЕ И СЛАДОЛЕДЕ УЗИМА ИМ ФУНКЦИЈЕ ИВАНИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

20.01.2018 11:32

А кога Ви штитите?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

20.01.2018 14:50

Колико је јада само у њиховим редовима.

Name

Престолница Српске

20.01.2018 12:20

Напријед ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.01.2018 21:20

Опет у отозицију????????

Name

А дворски тузиоци?

20.01.2018 13:34

Како не спомиње те дворске судије и тужиоце који раде за криминално злочиначку организацију Додик - Арие Ливне? Рецимо колико је оптужница подигла неписмена Славица Матијаш по налогу криминално злочиначке организације Додик - Арие Ливне? Ста се десило са пљачком у Путевима Републике Српске гдје је неписмена тужитељица Славица Матијаш по налогу криминално злочиначке организације Додик - Ливне одустала од оптужнице? Како може неписмена Славица Матијаш радити као тужилац а сви знамо да је неморална особа и да наплаћује своје услуге? Шта је са основним судом у Бањалуци који је приватно чистилиште криминално злочиначке организације Додик - Ливне? Шта је са Миланом Тегелтијом који је учествовао у уништавању доказа против Додика и Новака Кондића како би џукеле биле ослобођене? Шта је са Западном Келеменом који је донио ослобађајућу пресуду за Додика и Кондића,а за ту пресуду узео врецу новца и два стана? Шта је са судиом Данихелом Миловановић,снахом генерала Миловановица, која је Додиков интимус и ради по директиви криминално злочиначке организације Додик - Ливне? Треба ПДП и опозиција да се посвети овом правосудном криминалу јер у супротном неће моћи ништа урадити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБАН БЛАГОЈЕВИЋ

20.01.2018 13:49

Та Славица Матијаш и њен бивши Ненад Балабан,као и многи дрипци из правосуђа и полиције,су под диригентском палицом Милоша Чубриловића - Чубрија!

Name

Па

20.01.2018 13:40

Управу сте за Милицу и њених 12 година али руку на срце није сама чак шта више има их и по 20 година а да нису прстом мрднули за Р Српску. Немам времена да их бројим, одох на славу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

20.01.2018 14:17

Ма људи моји, добро ми имамо и кору хљеба да поједемо од свих Мајкицки, Марковицки, Спирица, Несица, Косарца, Стевандица и остале багре. Имају паре, али немају дусу, а без дусе си мртав цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гинеколог

20.01.2018 16:07

није ми јасно ко иоле нормалан дати глас овој милици

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

21.01.2018 08:25

МИЛИЦЕ,МИЛИЦЕ.....МАЛО МАЛО ПА МЕ НАСМИЈЕС И НАТЈЕРАС ДА ПОГЛЕДАМ ЦРТАНИ ФИЛМ О ГИЦКУ ПРАСЦИЦУ И ЊЕГОВОЈ ЉУБАВИ ГИЦКИ ПРАСЦИЦ.....ОПАСУЉИ СЕ ГИЦКА ПРИЦУВАЈ СЕ УСКОРО ЦЕ КРМОКОЉ

ОДГОВОРИТЕ