PDP: SNSD štiti kriminalce

- Jučerašnji napad Milice Marković na potpredsjednika PDP Igora Crnatka još jednom potvrđuje da su ona i SNSD uvijek u funkciji zaštite kriminalaca, te prikazuje svu frustraciju i mržnju, koju gospođa Marković ima prema PDP-u", saopšteno je iz PDP-a.

Republika Srpska 20.01.2018 | 12:19
PDP: SNSD štiti kriminalce
U saopštenju se kaže da Markovićeva staje u zaštitu osoba iz kriminalnog miljea, sa teškim krivičnim djelima, samo zato što je to prirodno okruženje SNSD-a i zato što od te grupe smiješnih istetoviranih pozera očekuje da će je štititi kad dođe do političkih promjena u Republici Srpskoj.

"PDP podsjeća javnost da gospođa Marković od 2006.godine, već skoro 12 godina, sjedi u Parlamentarnoj skupštini BiH i da joj je za to vrijeme isplaćeno nepunih jedan milion KM, na ime plata i naknada", kaže se u saopštenju i dodaje da je "gospođa Marković, kao "bosanski" poslanik, za to vrijeme nije uradila nijednu korisnu stvar za Republiku Srpsku, niti je ostala upamćena bilo koja njena inicijativa ili prijedlog".

"Međutim, s obzirom da je u javnosti glavna asocijacija na gospođu Marković to što se protiv nje vodi ozbiljna međunarodna antikorupciona istraga u Savjetu Evrope, ostaje da se vidi da li su, pored građana Republike Srpske i BiH, i građani drugih država uplaćivali značajne iznose na račune Milice Marković", navodi PDP.

Na kraju saopštenja PDP obećava građanima da će se nakon narednih izbora u Republici Srpskoj izgraditi pošteno i pristojno društvo, u kojem će, kako navode, osobe poput Milice Marković biti potpuno marginalizovane.

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Srbac

20.01.2018 11:25

I ja jedva čekam da kreature poput Milice, Majkićke i dr. postanu politička prošlost. Pa da malo živimo kao normalan svijet. Valjda smo bar toliko zaslužili kao ljudska bića.

ODGOVORITE
Name

Grga

20.01.2018 11:29

U PDP KESTENJE IZ VATRE VADE BORENOVIC I DRUGI, DOK ZA TO VRIJEME JEDUCI SLATKISE I SLADOLEDE UZIMA IM FUNKCIJE IVANIC.

ODGOVORITE
Name

007

20.01.2018 11:32

A koga Vi štitite?

ODGOVORITE
Name

Re:

20.01.2018 14:50

Koliko je jada samo u njihovim redovima.

Name

Prestolnica Srpske

20.01.2018 12:20

Naprijed PDP.

ODGOVORITE
Name

re

20.01.2018 21:20

Opet u otoziciju????????

Name

A dvorski tuzioci?

20.01.2018 13:34

Kako ne spominje te dvorske sudije i tužioce koji rade za kriminalno zločinačku organizaciju Dodik - Arie Livne? Recimo koliko je optužnica podigla nepismena Slavica Matijaš po nalogu kriminalno zločinačke organizacije Dodik - Arie Livne? Sta se desilo sa pljačkom u Putevima Republike Srpske gdje je nepismena tužiteljica Slavica Matijaš po nalogu kriminalno zločinačke organizacije Dodik - Livne odustala od optužnice? Kako može nepismena Slavica Matijaš raditi kao tužilac a svi znamo da je nemoralna osoba i da naplaćuje svoje usluge? Šta je sa osnovnim sudom u Banjaluci koji je privatno čistilište kriminalno zločinačke organizacije Dodik - Livne? Šta je sa Milanom Tegeltijom koji je učestvovao u uništavanju dokaza protiv Dodika i Novaka Kondića kako bi džukele bile oslobođene? Šta je sa Zapadnom Kelemenom koji je donio oslobađajuću presudu za Dodika i Kondića,a za tu presudu uzeo vrecu novca i dva stana? Šta je sa sudiom Danihelom Milovanović,snahom generala Milovanovica, koja je Dodikov intimus i radi po direktivi kriminalno zločinačke organizacije Dodik - Livne? Treba PDP i opozicija da se posveti ovom pravosudnom kriminalu jer u suprotnom neće moći ništa uraditi!

ODGOVORITE
Name

BOBAN BLAGOJEVIĆ

20.01.2018 13:49

Ta Slavica Matijaš i njen bivši Nenad Balaban,kao i mnogi dripci iz pravosuđa i policije,su pod dirigentskom palicom Miloša Čubrilovića - Čubrija!

Name

Па

20.01.2018 13:40

Управу сте за Милицу и њених 12 година али руку на срце није сама чак шта више има их и по 20 година а да нису прстом мрднули за Р Српску. Немам времена да их бројим, одох на славу.

ODGOVORITE
Name

Sloboda

20.01.2018 14:17

Ma ljudi moji, dobro mi imamo i koru hljeba da pojedemo od svih Majkicki, Markovicki, Spirica, Nesica, Kosarca, Stevandica i ostale bagre. Imaju pare, ali nemaju dusu, a bez duse si mrtav covjek.

ODGOVORITE
Name

ginekolog

20.01.2018 16:07

nije mi jasno ko iole normalan dati glas ovoj milici

ODGOVORITE
Name

GRUJO

21.01.2018 08:25

MILICE,MILICE.....MALO MALO PA ME NASMIJES I NATJERAS DA POGLEDAM CRTANI FILM O GICKU PRASCICU I NJEGOVOJ LJUBAVI GICKI PRASCIC.....OPASULJI SE GICKA PRICUVAJ SE USKORO CE KRMOKOLJ

ODGOVORITE