Нови конкурент Партизану за Раћу, из Примере!

Шпански медији преносе да је некадашњи репрезентативац Србије на мети Малаге.  Стигла нова понуда за Раћу Петровића - и то из Шпаније! Малага жели да га доведе у своје редове и већ је контактирала Спортинг овим поводом.

Фудбал 20.01.2018 | 16:45
Нови конкурент Партизану за Раћу, из Примере!
Није тајна да Партизан жели да у овом прелазном року "врати" Радосава Петровића, а наконВидеотона у медијима са Пиринејског полуострва појавило се име још једног интересента.

Шпанска радио станица "ЦОПЕ" и португалски "Рекорд" јављају да је Малага већ отпочела преговоре са Петровићем и Спортингом и, попут Партизана, жели да позајми овог играча до краја сезоне.

Препоруку за долазак некадашњег репрезентативца Србије дао је некадашњи фудбалер Малаге, португалски везиста Дуда, који сада у тиму из Андалузије ради као саветник.

"Рекорд" наводи да је Малага за сада једини клуб који је послао званичну понуду, а у овом клубу већ наступа српски фудбалер Здравко Кузмановић, док у истом граду, али за кошаркашки клуб, играју Драган Милосављевић и Немања Недовић.

Петровић је ове сезоне за Спортинг одиграо свега седам мечева, у којима је скупио 371 минут фудбала, а по свему судећи није у плановима Жоржа Жесуса ни за наставак сезоне. Уговор са "лисабонским лавовима" веже га до 2020. године.

Партизан у овом прелазном року жели да доведе дефанзивног везисту, посебно након одласка Евертона Луиза у СПАЛ, а осим Петровића у везу са црно-белима доводио се и Саша Здјелар.

Где ће Радосав Раћа Петровић?

Партизан је веома заинтересован за његове услуге, Видеотон се показао као лажна узбуна, али сада португалски Рекорд пише да је за довођење бившег репрезентативца Србије заинтересована шпанска Малага и да је већ контактирала Спортинг овим поводом.

Петровић ће готово сигурно напустити Жозе Алвеладе, а Рекордпише да би Шпанија могла да буде његова дестинација.

Малаги хитно требају појачања како би се одлепила из зоне испадања (тренутно предзадња у Примери), а тај клуб је већ контактирао Лавове.

Њега је скаутирао Португалац Дуда, који је играо за Малагу до прошле године и сада ради у скаутингу Малаге.

Не помиње се висина откупа, али су раније португалски дневници писали да Спортинг планира да на Петровићевој продаји заради између 2.000.000 и 2.500.000 евра. Иако то на први поглед делује много за играча који је одиграо само један меч у лиги и на терену провео 23 минута.

Малага је свакако платежно способнија од Партизана и то може да буде потенцијални проблем црно-белима на путу ка довођењу овог везног фудбалера.

Подсетићемо вас да је Евертон Луиз већ прешао у Спал.

- ПРЕЛАЗНИ РОК У ПАРТИЗАНУ -

ОТИШЛИ: Мохамед ел Мунир, Петар Ђуричковић, Саша Марјановић, Лазар Ћирковић, Ален Стевановић (раскиди уговора), Филип Кљајић (позајмица Платанијас),Теофилус Соломон (раскид позајмице с Ријеком), Евертон Луиз (СПАЛ).

ДОШЛИ:Слободан Урошевић (Напредак).

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар