Novi konkurent Partizanu za Raću, iz Primere!

Španski mediji prenose da je nekadašnji reprezentativac Srbije na meti Malage.  Stigla nova ponuda za Raću Petrovića - i to iz Španije! Malaga želi da ga dovede u svoje redove i već je kontaktirala Sporting ovim povodom.

Fudbal 20.01.2018 | 16:45
Novi konkurent Partizanu za Raću, iz Primere!
Nije tajna da Partizan želi da u ovom prelaznom roku "vrati" Radosava Petrovića, a nakonVideotona u medijima sa Pirinejskog poluostrva pojavilo se ime još jednog interesenta.

Španska radio stanica "COPE" i portugalski "Rekord" javljaju da je Malaga već otpočela pregovore sa Petrovićem i Sportingom i, poput Partizana, želi da pozajmi ovog igrača do kraja sezone.

Preporuku za dolazak nekadašnjeg reprezentativca Srbije dao je nekadašnji fudbaler Malage, portugalski vezista Duda, koji sada u timu iz Andaluzije radi kao savetnik.

"Rekord" navodi da je Malaga za sada jedini klub koji je poslao zvaničnu ponudu, a u ovom klubu već nastupa srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović, dok u istom gradu, ali za košarkaški klub, igraju Dragan Milosavljević i Nemanja Nedović.

Petrović je ove sezone za Sporting odigrao svega sedam mečeva, u kojima je skupio 371 minut fudbala, a po svemu sudeći nije u planovima Žorža Žesusa ni za nastavak sezone. Ugovor sa "lisabonskim lavovima" veže ga do 2020. godine.

Partizan u ovom prelaznom roku želi da dovede defanzivnog vezistu, posebno nakon odlaska Evertona Luiza u SPAL, a osim Petrovića u vezu sa crno-belima dovodio se i Saša Zdjelar.

Gde će Radosav Raća Petrović?

Partizan je veoma zainteresovan za njegove usluge, Videoton se pokazao kao lažna uzbuna, ali sada portugalski Rekord piše da je za dovođenje bivšeg reprezentativca Srbije zainteresovana španska Malaga i da je već kontaktirala Sporting ovim povodom.

Petrović će gotovo sigurno napustiti Žoze Alvelade, a Rekordpiše da bi Španija mogla da bude njegova destinacija.

Malagi hitno trebaju pojačanja kako bi se odlepila iz zone ispadanja (trenutno predzadnja u Primeri), a taj klub je već kontaktirao Lavove.

Njega je skautirao Portugalac Duda, koji je igrao za Malagu do prošle godine i sada radi u skautingu Malage.

Ne pominje se visina otkupa, ali su ranije portugalski dnevnici pisali da Sporting planira da na Petrovićevoj prodaji zaradi između 2.000.000 i 2.500.000 evra. Iako to na prvi pogled deluje mnogo za igrača koji je odigrao samo jedan meč u ligi i na terenu proveo 23 minuta.

Malaga je svakako platežno sposobnija od Partizana i to može da bude potencijalni problem crno-belima na putu ka dovođenju ovog veznog fudbalera.

Podsetićemo vas da je Everton Luiz već prešao u Spal.

- PRELAZNI ROK U PARTIZANU -

OTIŠLI: Mohamed el Munir, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Lazar Ćirković, Alen Stevanović (raskidi ugovora), Filip Kljajić (pozajmica Platanijas),Teofilus Solomon (raskid pozajmice s Rijekom), Everton Luiz (SPAL).

DOŠLI:Slobodan Urošević (Napredak).

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar