Одлазим, а волим те...!

Дејли Мејл пише да је било суза на растанку Мхитарјана и саиграча. . .

Фудбал 20.01.2018 | 10:15
Одлазим, а волим те...!
Хенрих Мхитарјан се растао са саиграчима и стручним штабом у тренинг центру Карингтон, пише Дејли Мејл. И не само да се растао, него је то било прилично емотивно па је било и суза, пише исти извор.

Он ће се упутити у Арсенал, док ће у другом смеру доћи Алексис Санчез. Јермен неће бити у постави Јунајтеда за меч против Барнлија.

Дејли Мејл пише да је Мхитарјан веома популаран у свлачионици Јунајтеда и да није претерано срећан што је практично натеран да напусти Јунајтед иако схвата да ће у Арсеналу имати веће шансе да игра и имаће већу минутажу.

Ипак, Мхитарјан би био задовољнији да је отишао из клуба по другачијим условима.

Мхитарјан је дошао у Јунајтед из Борусије Дортмунд за 26.000.000 фунти пре 18 месеци, а сада се очекује да Јермен оде у Лондон да се нађе са Рајолом и закључи уговор с Тобџијама.

Требало би да Јунајтед плати 35.000.000 фунти за Санчеза, а од тога ће 20.000.000 фунти ићи Арсеналу, док ће 15.000.000 отићи Санчезовом менаџеру Фернанду Фелицевичу.

Санчез ће зарађивати 350.000 фунти недељно и требало би да потпише уговор на четири и по године.

Остаје да се види како ће Арсенал платити Мхитарјана, а Мино Рајола наравно уговора најбоље услове за свог клијента који је у Јунајтеду имао 140.000 фунти недељно. Популарни Мики би требало да постане  најбоље плаћен играч Арсенала. Наравно, видећемо и да ли ће на Емирејтс стићи Пјер Емерик Обамејан који би такође требало да им велику плату.

Делује да је све готово и да је само питање дана када ће Мики на Емирејтс, а Санчез у супротном смеру.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар