Odlazim, a volim te...!

Dejli Mejl piše da je bilo suza na rastanku Mhitarjana i saigrača. . .

Fudbal 20.01.2018 | 10:15
Odlazim, a volim te...!
Henrih Mhitarjan se rastao sa saigračima i stručnim štabom u trening centru Karington, piše Dejli Mejl. I ne samo da se rastao, nego je to bilo prilično emotivno pa je bilo i suza, piše isti izvor.

On će se uputiti u Arsenal, dok će u drugom smeru doći Aleksis Sančez. Jermen neće biti u postavi Junajteda za meč protiv Barnlija.

Dejli Mejl piše da je Mhitarjan veoma popularan u svlačionici Junajteda i da nije preterano srećan što je praktično nateran da napusti Junajted iako shvata da će u Arsenalu imati veće šanse da igra i imaće veću minutažu.

Ipak, Mhitarjan bi bio zadovoljniji da je otišao iz kluba po drugačijim uslovima.

Mhitarjan je došao u Junajted iz Borusije Dortmund za 26.000.000 funti pre 18 meseci, a sada se očekuje da Jermen ode u London da se nađe sa Rajolom i zaključi ugovor s Tobdžijama.

Trebalo bi da Junajted plati 35.000.000 funti za Sančeza, a od toga će 20.000.000 funti ići Arsenalu, dok će 15.000.000 otići Sančezovom menadžeru Fernandu Feliceviču.

Sančez će zarađivati 350.000 funti nedeljno i trebalo bi da potpiše ugovor na četiri i po godine.

Ostaje da se vidi kako će Arsenal platiti Mhitarjana, a Mino Rajola naravno ugovora najbolje uslove za svog klijenta koji je u Junajtedu imao 140.000 funti nedeljno. Popularni Miki bi trebalo da postane  najbolje plaćen igrač Arsenala. Naravno, videćemo i da li će na Emirejts stići Pjer Emerik Obamejan koji bi takođe trebalo da im veliku platu.

Deluje da je sve gotovo i da je samo pitanje dana kada će Miki na Emirejts, a Sančez u suprotnom smeru.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar