Све више понуда за Марковића, шта каже Ливерпул?

У ред за српског фудбалера сада стао и Бундеслигаш. . .

Фудбал 22.01.2018 | 13:45
Све више понуда за Марковића, шта каже Ливерпул?
Хоће ли Лазар Марковић напустити "Енфилд"?

Још од летос траје трансфер сага српског фудбалера за кога никако да на адресу Ливерпула стигне "задовољавајућа понуда". "Редси" не рачунају на Лазара Марковића, али исто тако не желе да га пусте за суму испод 15 милиона евра, што је око трећина новца који су уложили у њега када је долазио из португалске Бенфике.

Одбили су понуде Вотфорда и Кристал Паласа, загонетно се прича о клубовима из Кине, у причу се укључила московска Локомотива, а сада и један Бундеслигаш.

Како јавља "СWР Спорт" из Штутгарта, Хофенхајм је изненада постао веома заинтересован за Лазара Марковића пошто су остали без двојице офанзивних фудбалера; Сандра Вагнера који је стигао у Бајерн, односно Филипа Охса који је у Бохуму.

Наводи се да Хофенхајм жели Марковића на позајмицу до краја сезоне, а да би онда у јуну, по клаузули из уговора, купили брзоногог фудбалера.

Марковић ове сезоне није одиграо нити један меч за Ливерпул, а претходних година одлазио је на позајмице у Фенербахче, Спортинг из Лисабона и Хал сити, али то није било довољно да би неки од ових клубова одлучио да га ангажује.

Јасно је да ни Хофенхајм неће платити суму од 15 милиона евра, па вероватно остаје на томе да убеде Ливерпул да га пусте за мање новца.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар