Sve više ponuda za Markovića, šta kaže Liverpul?

U red za srpskog fudbalera sada stao i Bundesligaš. . .

Fudbal 22.01.2018 | 13:45
Sve više ponuda za Markovića, šta kaže Liverpul?
Hoće li Lazar Marković napustiti "Enfild"?

Još od letos traje transfer saga srpskog fudbalera za koga nikako da na adresu Liverpula stigne "zadovoljavajuća ponuda". "Redsi" ne računaju na Lazara Markovića, ali isto tako ne žele da ga puste za sumu ispod 15 miliona evra, što je oko trećina novca koji su uložili u njega kada je dolazio iz portugalske Benfike.

Odbili su ponude Votforda i Kristal Palasa, zagonetno se priča o klubovima iz Kine, u priču se uključila moskovska Lokomotiva, a sada i jedan Bundesligaš.

Kako javlja "SWR Sport" iz Štutgarta, Hofenhajm je iznenada postao veoma zainteresovan za Lazara Markovića pošto su ostali bez dvojice ofanzivnih fudbalera; Sandra Vagnera koji je stigao u Bajern, odnosno Filipa Ohsa koji je u Bohumu.

Navodi se da Hofenhajm želi Markovića na pozajmicu do kraja sezone, a da bi onda u junu, po klauzuli iz ugovora, kupili brzonogog fudbalera.

Marković ove sezone nije odigrao niti jedan meč za Liverpul, a prethodnih godina odlazio je na pozajmice u Fenerbahče, Sporting iz Lisabona i Hal siti, ali to nije bilo dovoljno da bi neki od ovih klubova odlučio da ga angažuje.

Jasno je da ni Hofenhajm neće platiti sumu od 15 miliona evra, pa verovatno ostaje na tome da ubede Liverpul da ga puste za manje novca.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar