Боаћи, Бентеке, Џеко, КРАУЧ?!

Лицитација именима за новог нападача Челсија увелико траје. . .

Фудбал 19.01.2018 | 14:15
Боаћи, Бентеке, Џеко, КРАУЧ?!
Одавно се Ричмонд Боаћи доводи у везу са трансфером у Челси, а после повреде Ендија Керола многи су помислили да су се нападачу Црвене звезде отворила врата Стамфорд Бриџа. 

Управо су Керол и Кристијан Бентеке били највећа конкуренција репрезентативцу Гане, међутим, искусни центарфор Вест Хема ће морати да паузира око шест недеља због повреде зглоба, а Антонио Конте не жели толико да чека, док је шпиц Кристал Паласа скупља опција од Боаћија.

У четвртак увече, међутим, енглески медији као на траци почели су да објављују још једно име - Питер Крауч.

Високи нападач има лепу биографију и више пута је у прошлости доказао квалитет, међутим, има и 36 година, па је питање колико би заиста могао да помогне "плавцима" у борби за место у Лиги шампиона наредне сезоне. У претходних 18 премијерлигашких утакмица за Стоук постигао је три гола. 

Крауч је у новембру потписао једногодишњи уговор са Стоуком, па би Челси вероватно покушао да га доведе на позајмицу до краја актуелне сезоне.

Као конкуренција Алвару Морати, који не испуњава очекивања, помиње се и Един Џеко, али је тешко поверовати да ће Рома пристати да прода свог најбољег стрелца у сред сезоне. 

Челси се у проблему са нападачима нашао после одласка Дијега Косте у Атлетико Мадрид и неубедљивих партија Морате и Мичија Батшуаија, који се доводи у везу са одласком у Борусију Дортмунд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар