Boaći, Benteke, Džeko, KRAUČ?!

Licitacija imenima za novog napadača Čelsija uveliko traje. . .

Fudbal 19.01.2018 | 14:15
Boaći, Benteke, Džeko, KRAUČ?!
Odavno se Ričmond Boaći dovodi u vezu sa transferom u Čelsi, a posle povrede Endija Kerola mnogi su pomislili da su se napadaču Crvene zvezde otvorila vrata Stamford Bridža. 

Upravo su Kerol i Kristijan Benteke bili najveća konkurencija reprezentativcu Gane, međutim, iskusni centarfor Vest Hema će morati da pauzira oko šest nedelja zbog povrede zgloba, a Antonio Konte ne želi toliko da čeka, dok je špic Kristal Palasa skuplja opcija od Boaćija.

U četvrtak uveče, međutim, engleski mediji kao na traci počeli su da objavljuju još jedno ime - Piter Krauč.

Visoki napadač ima lepu biografiju i više puta je u prošlosti dokazao kvalitet, međutim, ima i 36 godina, pa je pitanje koliko bi zaista mogao da pomogne "plavcima" u borbi za mesto u Ligi šampiona naredne sezone. U prethodnih 18 premijerligaških utakmica za Stouk postigao je tri gola. 

Krauč je u novembru potpisao jednogodišnji ugovor sa Stoukom, pa bi Čelsi verovatno pokušao da ga dovede na pozajmicu do kraja aktuelne sezone.

Kao konkurencija Alvaru Morati, koji ne ispunjava očekivanja, pominje se i Edin Džeko, ali je teško poverovati da će Roma pristati da proda svog najboljeg strelca u sred sezone. 

Čelsi se u problemu sa napadačima našao posle odlaska Dijega Koste u Atletiko Madrid i neubedljivih partija Morate i Mičija Batšuaija, koji se dovodi u vezu sa odlaskom u Borusiju Dortmund.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar