Емотивни Евертон: Немојте ме заборавити, ја вас нећу!

Досадашњи фудбалер Партизана Евертон Луиз емотивно се опростио од навијача и клуба, након што је обелодањено да прелази из Партизана у италијански СПАЛ.

Фудбал 19.01.2018 | 14:45
Емотивни Евертон: Немојте ме заборавити, ја вас нећу!
Он је тим који се у Серији А бори за опстанак појачао за 600.000 евра, а СПАЛ је са њим потписао уговор на две и по године.

Била је то љубав на први поглед. Касније је само расла до те мере да ће Гробарима Еверотн Луиз у данима будућим представљати еталон за борбеност и квалитетног странца. После одласка бразилског задњег везног у италијански СПАЛ, црно-бели су се огласили путем Твитера.

Емотивну поруку на Инстаграму оставио је и момак који је скоро две године носио црно-бели дрес.

"Желим да се захвалим навијачима на две дивне године. Моја осећања према Партизану и његовим навијачима се никад неће променити. Остаће вечна! Захвалан сам на невероватној подршци, навијачи су ми увек помагали и биће заувек у мом срцу. Био сам најсрећнији када сам радио напорно и давао све од себе на терену. Хвала председнику клуба, партнерима и навијачима, осећам и велики бол који никад неће престати. Надам се да ме никад нећете заборавити јер ја никад нећу заборавити вас", написао је Евертон на Инстаграму.

Остао је познат по бескомпромисном ставу због ког је постао и један од миљеника навијача црно-белих на средини терена.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар