Emotivni Everton: Nemojte me zaboraviti, ja vas neću!

Dosadašnji fudbaler Partizana Everton Luiz emotivno se oprostio od navijača i kluba, nakon što je obelodanjeno da prelazi iz Partizana u italijanski SPAL.

Fudbal 19.01.2018 | 14:45
Emotivni Everton: Nemojte me zaboraviti, ja vas neću!
On je tim koji se u Seriji A bori za opstanak pojačao za 600.000 evra, a SPAL je sa njim potpisao ugovor na dve i po godine.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Kasnije je samo rasla do te mere da će Grobarima Everotn Luiz u danima budućim predstavljati etalon za borbenost i kvalitetnog stranca. Posle odlaska brazilskog zadnjeg veznog u italijanski SPAL, crno-beli su se oglasili putem Tvitera.

Emotivnu poruku na Instagramu ostavio je i momak koji je skoro dve godine nosio crno-beli dres.

"Želim da se zahvalim navijačima na dve divne godine. Moja osećanja prema Partizanu i njegovim navijačima se nikad neće promeniti. Ostaće večna! Zahvalan sam na neverovatnoj podršci, navijači su mi uvek pomagali i biće zauvek u mom srcu. Bio sam najsrećniji kada sam radio naporno i davao sve od sebe na terenu. Hvala predsedniku kluba, partnerima i navijačima, osećam i veliki bol koji nikad neće prestati. Nadam se da me nikad nećete zaboraviti jer ja nikad neću zaboraviti vas", napisao je Everton na Instagramu.

Ostao je poznat po beskompromisnom stavu zbog kog je postao i jedan od miljenika navijača crno-belih na sredini terena.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar