У авиону вјенчао заљубљени пар

Папа Фрањо вјенчао је стјуарда и стјуардесу у авиону током лета из пријестонице Чилеа, Сантијага, до града Икике на сјеверу државе.

Свијет 18.01.2018 | 18:20
У авиону вјенчао заљубљени пар
Млада и младожења изговорили су судбоносно „да“ у четвртак ујутру, након што су папи рекли да су се вјенчали у општини, али да никада нису могли да се вјенчају у цркви, због земљотреса који је погодио Чиле 2010. године.

Заправо су  (39) и Карлос Елорига (41) од папе затражили само да благосиља њихов брак, но, папа је имао нешто друго на уму – послије краћег разговора са брачним паром, понудио се да их вјенча у авиону.



„Овдје?!“, била је прва реакција изненађених младенаца.

Свједок је био један од високих званичника „Латама“, чилеанске националне авио-компаније, а церемонија је одржана у предњем дијелу авиона.

Младожења је изјавио да му је папа рекао да је догађај „историјски“ и да се никада раније није десило да папа вјенча пар у авиону.

''Све је валидно, све је званично. Слику потписаног документа ћемо накнадно показати'', рекао је портпарол Ватикана Грег Бурк.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мирко Немирко

18.01.2018 18:20

Ко високо лети, ниско пада. Од тог брака нема ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

18.01.2018 19:03

тацно тако ! ( цуцемо )

Name

свемирска.ијубав

19.01.2018 11:29

Све су то глупорије.овије.дасе.папапи.рејтинг.подигне.и.политицки.утицај.неисуонипуно.горе.били.тојета.западњацка.продаја.прица.

ОДГОВОРИТЕ