U avionu vjenčao zaljubljeni par

Papa Franjo vjenčao je stjuarda i stjuardesu u avionu tokom leta iz prijestonice Čilea, Santijaga, do grada Ikike na sjeveru države.

Svijet 18.01.2018 | 18:20
U avionu vjenčao zaljubljeni par
Mlada i mladoženja izgovorili su sudbonosno „da“ u četvrtak ujutru, nakon što su papi rekli da su se vjenčali u opštini, ali da nikada nisu mogli da se vjenčaju u crkvi, zbog zemljotresa koji je pogodio Čile 2010. godine.

Zapravo su  (39) i Karlos Eloriga (41) od pape zatražili samo da blagosilja njihov brak, no, papa je imao nešto drugo na umu – poslije kraćeg razgovora sa bračnim parom, ponudio se da ih vjenča u avionu.



„Ovdje?!“, bila je prva reakcija iznenađenih mladenaca.

Svjedok je bio jedan od visokih zvaničnika „Latama“, čileanske nacionalne avio-kompanije, a ceremonija je održana u prednjem dijelu aviona.

Mladoženja je izjavio da mu je papa rekao da je događaj „istorijski“ i da se nikada ranije nije desilo da papa vjenča par u avionu.

''Sve je validno, sve je zvanično. Sliku potpisanog dokumenta ćemo naknadno pokazati'', rekao je portparol Vatikana Greg Burk.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mirko Nemirko

18.01.2018 18:20

Ko visoko leti, nisko pada. Od tog braka nema nista

ODGOVORITE
Name

Da

18.01.2018 19:03

tacno tako ! ( cucemo )

Name

svemirska.ijubav

19.01.2018 11:29

Sve su to gluporije.ovije.dase.papapi.rejting.podigne.i.politicki.uticaj.neisuonipuno.gore.bili.tojeta.zapadnjacka.prodaja.prica.

ODGOVORITE