Алардајс се не зауставља! Хоће још јачи Евертон!

Још Варди и леви бек из Бајерна и то је - то?! Карамеле се не заустављају. . .

Фудбал 20.01.2018 | 19:00
Алардајс се не зауставља! Хоће још јачи Евертон!
Доласком Теа Волкота за 20.000.000 евра испунила се велика жеља Сема Алардајса, али Биг Сем има у плану да до краја зимског прелазног рока овери још два велика појачања. У нападу и на левом боку. 

Ни то што је Евертон од летос утрошио преко 200.000.000 евра (већи део Роналд Куман) није задовољило клупске амбиције. Алардајс жели још, а посебно изненађује да тражи још једног голгетера, иако је досад он лично довео Ченка Тосуна и Теа Волкота. 

Локални дневник Ливерпул Ехо сазнаје да је Алардајсова жеља - Џејми Варди. Иде се и корак даље, уз тврдњу да је Вардија чак неименовани извор саветовао да изабере Евертон пре останка у Лестеру. 

Мада су реалне шансе да Варди заиста дође на Гудисон равне нули, пре свега због Лестерових амбиција, али и жеље енглеског голгетера да има континуитет уочи Светског првенства у Русији, Алардајс је спреман да се за још један велики потпис бори до 31. јануара. За овај посао је наводно спремио чак 30.000.000 евра. Мада, тешко и да ће та сума задовољити челнике Лестера. 

Ту је и друга страна медаље - Лестер поред Вардија нема центарфора са таквим убилачким инстиктом. Додуше, Варди је ове сезоне мрежу тресао само девет пута, иза њега је Шињи Оказаки са седам голова, али гледајући да Лисице у ротацији имају још и Ислама Слиманија иКелечија Ихеанача и да су обојица ван форме, јасно је зашто у Лестеру тешко прихватају да се одрекну Вардија. 

Нешто реалнија прича је са левим беком, где се тражи човек који ће заменити повређеногЛејтона Бејнса. Алардајс је ту нациљао Хуана Берната из Бајерна. Бернат има ограничену минутажу у Бајерну, тражи стандардно место у тиму, а Бајерн то не може да му понуди. 

Пробао је Алардајс да Бејнса замени Куком Мартином, али испоставило се да му место уз леви бок не одговара. Бернат је у сенци Давида Алабе, а ако буде желео да се нађе на списку Шпаније за Мундијал, мораће више да игра. 

Али нема података о томе каква би понуда могла да буде - да ли позајмица, или куповина?

Биће занимљиво видети како ће Алардајс реаговати до краја прелазног рока.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар