Сјекиром напао полицајце

Мушкарац иницијала М. З. из Санског Моста рањен је и лишен слободе након напада сјекиром на полицајце приликом интервенције.

Босна и Херцеговина 18.01.2018 | 12:03
Сјекиром напао полицајце
Из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона је саопштено да је полицијска станица јуче запримила је дојаву да лице М. З, рођен 1974.године, из породичне куће износи ствари те исте пали у непосредној близини кућа и помоћних објеката.

"Доласком на лице мјеста те по уочавању полицијских службеника, лице М. З. држећи у руци сјекиру креће према полицијским службеницима с циљем напада на исте. Полицијски службеници издају наређење лицу да престане са нападом и одбаци оружје на шта се оглушује те наставља активни напад према полицијским службеницима. Након тога поолицијски службеник испаљује хитац упозорења док лице М. З. замахује сјекиром према полицијском службенику, те усљед директне опасности по живот полицијски службеник употребљава ватрено оружје и том приликом долази до рањавања лица М. З.", каже се у саопштењу Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона.

Лицу М. З. је указана лијечничка помоћ и ван је животне опасности.

Даљњи рад на документовању кривичног дјела „напад на службену особу у вршењу послова безбједности“ и „ Убиство у покушају“ од стране лица М. З., настављају истражиоци.

(Агенције)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Игор

18.01.2018 12:22

Е сад си најебао. Вјероватно им је рекао ма ко вас ј... бјезите ми од куце . Они рекли изадји да те несто питамо , он махао сјекиром псовао и њих и дрзаву . Полицајац му пуцао у ногу и сад це јос да добије 6,7 година за покусај убиства полицајца. Теско је правду нацу кад се не зна ко пије ко плаца .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

18.01.2018 14:10

Ма само веце казне,сто веце,ко год покуса на полицију,униформисано лице. Некад су у правној дрзави биле казне високе,ко покуса на униформу. Схватите људи,једини они цувају нас,и нико висе. У то будите сигурни,јер син ми је униформисано лице,и знам којој опасности излазе свој зивот, сто ја као мајка стрес презивљавам сваки дан. Прије сест год.кад је заврсавао сколу са полицаја,није било ни приблизно овакво стање хаоса,по томе знам колико је сваки градјанин у опасности,од разних десавања. Зивела ПОЛИЦИЈА цитавог свијета.

Name

Ма да

18.01.2018 14:22

А ста је требао полицајац да га пусти да му сикиру забију у главу

Name

Зоран

18.01.2018 16:12

то је једна страна медаље треба цути и другу цовјек своје ствари пали и неце да му нико говори ста да ради .Зар нису кокосари за вријеме радног времена негдје у кафицу код неке "постене" конобарице

Name

ре Гоца

18.01.2018 15:48

Свака част на коментару. Ко год се огрешио о закон треба да одговара, а напад на полицајца нај оштрије казнити и Дрзава да стане у заштиту униформисаног лица-полицајца.поздрав свим часним људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

18.01.2018 16:33

А како ти знас да је он напао " постену и цасну полицију јесил ти био на лицу мјеста нетрабуњај несто сто незнас

Name

ре З

18.01.2018 16:50

Е јест ти неки коментар и култура на нивоу.

Name

Сведска

18.01.2018 16:37

Ово да се десило у УСА овај би успио са сјекиром у рукама да направи само један корак према полицајцу и добио би цитав сарзер у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОЦА за ЗОРАНА

18.01.2018 19:57

Видим колико си цастан и постен,сам себи си издао право лице,али и таквим,кад тад це се на крај стати. Полицију називас,"кокосари",а да ти дупе буде угрозено,одмах би тразио помоц полиције. Ти си особа која има фобију од полиције,или си проблем неки у друству... Вец да ја теби поруцим,срам да те буде,а буди сигуран,кад полиција додје до тебе,њезно це те мазити,клосару и криминалац један. Знас ли да за кратко вријеме,мозе се знати тко си,па цес пропјевати. Наса ПОЛИЦИЈА понос нас. Сва полиција света,имала сву срецу,зели им ГОЦА!!!

Name

ГОЦА за РЕ

18.01.2018 20:06

Свака ти цаст,на правим и искреним коментарима,и сто подрзавас полицију. Само проблематицним особама смета полиција,а цасни људи је воле,јер то су наси љепотани,иниформу само способни,паметни,храбри,постени носе. позз са вад

Name

Ззззуу

20.01.2018 00:43

ззуууууу

ОДГОВОРИТЕ