Сити наградио свог ратника!

Отаменди потписао до 2022. године! Ове сезоне један од најбољих играча у небескоплавом дресу, одиграо је 22 од 23 утакмице у овој сезони, постигао је и четири поготка, па је овај параф стигао као круна свега урађеног до сада.

Фудбал 20.01.2018 | 09:00
Сити наградио свог ратника!
Манчестер Сити је продужио уговор са Николасом Отамендијем. Аргентинац, који је на лето 2015. године стигао из Валенсије за 45.000.000 евра, ставио је потпис на сарадњу до 2022. године.

Претходни уговор одличног дефанзивца истицао је на лето 2020. године, па су челници Грађана ужурбано радили на његовој обнови, како не би били у ситуацији да стрепе за његов останак на Етихаду.

Са друге стране, ово је и награда за Отамендија, који је ове сезоне један од најбољих играча у небескоплавом дресу, одиграо је 22 од 23 утакмице у овој сезони, постигао је и четири поготка, па је овај параф стигао као круна свега урађеног до сада.

Аргентинац је одиграо 118 мечева за Манчестер Сити, али му је дуго требало да се навикне на услове у Премијер лиги и систем игре који форсира Ђозеп Гвардиола. Протеклог лета се помињао и његов одлазак из клуба, али му је Каталонац ипак указао поверење и овај му је за то вратио сјајним играма.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар