Siti nagradio svog ratnika!

Otamendi potpisao do 2022. godine! Ove sezone jedan od najboljih igrača u nebeskoplavom dresu, odigrao je 22 od 23 utakmice u ovoj sezoni, postigao je i četiri pogotka, pa je ovaj paraf stigao kao kruna svega urađenog do sada.

Fudbal 20.01.2018 | 09:00
Siti nagradio svog ratnika!
Mančester Siti je produžio ugovor sa Nikolasom Otamendijem. Argentinac, koji je na leto 2015. godine stigao iz Valensije za 45.000.000 evra, stavio je potpis na saradnju do 2022. godine.

Prethodni ugovor odličnog defanzivca isticao je na leto 2020. godine, pa su čelnici Građana užurbano radili na njegovoj obnovi, kako ne bi bili u situaciji da strepe za njegov ostanak na Etihadu.

Sa druge strane, ovo je i nagrada za Otamendija, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača u nebeskoplavom dresu, odigrao je 22 od 23 utakmice u ovoj sezoni, postigao je i četiri pogotka, pa je ovaj paraf stigao kao kruna svega urađenog do sada.

Argentinac je odigrao 118 mečeva za Mančester Siti, ali mu je dugo trebalo da se navikne na uslove u Premijer ligi i sistem igre koji forsira Đozep Gvardiola. Proteklog leta se pominjao i njegov odlazak iz kluba, ali mu je Katalonac ipak ukazao poverenje i ovaj mu je za to vratio sjajnim igrama.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar