Домар са ученицом имао секс-аферу

Несвакидашњи скандал тресе Центар средњих школа "Иво Андрић" у Прњавору. Педесетједногодишњи Јосип Ђ. суспендован после суочавања са оптужбама

Република Српска 17.01.2018 | 11:45
Домар са ученицом имао секс-аферу
Педесетједногодишњи Јосип Ђ., домар у Центру средњих школа "Иво Андрић" у Прњавору, суспендован је после суочавања са тешким оптужбама, да се под кровом те васпитно-образовне установе, наводно, упустио у сексуалну авантуру са 16-годишњом ученицом те школе.

Да скандал буде већи, како "Новости" сазнају, досадашња истрага у које су се укључили полиција, тужилаштво и школа, показала је да недопуштена "блискост" школског кућног мајстора и ученице другог разреда економске школе за последицу имала и то да контролни тестови за многе ученике не буду тајна. Домар је ученици достављао контролне тестове, јер је био задужен за њихово копирање у својој канцеларији, у којој су се њих двоје углавном и састајали.

Мирела Милијаш, директорка школе, каже да су у овој установи запрепашћени сазнањима која су испливала на видело пред сам полугодишњи распуст.

- Након што га је саслушала полиција, суочени са његовом изјавом и другим сазнањима, одмах смо суспендовали нашег радника. Он није желео да прича на тему да ли је имао интимне односе са малолетном ученицом, тврдећи да му је све то, наводно, монтирано. Међутим, признање да је, како је рекао, ученици дао само један контролни тест, било је довољно за његову хитну суспензију - рекла је, за "Новости", директорка Милијаш.

Она нам је потврдила да је о свему упозната од сада већ бившег момка ученице Ивана Шлапака, који је случај пријавио и прњаворској полицији.

- Упознали смо се пре четири месеца, након што ме је "стартовала" путем "Фејсбука", у време мог рада у Шведској. Желео сам да јој помогнем пошто ми се, као дете растављених родитеља, жалила на тешке животне услове. Дао сам јој паре да би могла да путује до школе, купио телефон. Међутим, управо путем тог телефона и "Фејсбука" сазнао сам да је, сем још веза, истовремено одржавала и интимну везу са домарем Јосипом. Признала ми је да је са њим имала и интимне односе, а он јој је, заузврат, давао контролне тестове. Путем вибер групе они су били доступни и многим другим ученицима - прича, за "Новости" , Иван.

"СТАРИ ЈО"

ОСИМ школе и њених родитеља, са тешко компромитујућим порукама и голишавим фотографијама које су ученица и домар Јосип размењивали под псеудонимом "Стари Јо", упознао сам и полицију. Дубоко сам уверен да она није једина жртва блудног домара, и желим да се више то никоме не понови - каже Иван, који је поменути садржај на увид дао и репортеру "Новости".

(Вечерње новости)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

007

17.01.2018 12:27

И за болест је потрбно двоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.01.2018 14:29

курвање третирати Законом кривицно како људе тако и зене. Смањице се за бар 50% убиства

Name

Ре Зоран

17.01.2018 16:21

А ста, зене нису људи? ("како људе тако и зене" ????)

Name

нестранацки морално

17.01.2018 14:28

А ста цека назови директорка. Нормално би било да да оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

18.01.2018 06:28

Што назови директорка? И што она да подноси оставку је'л зато што није знала оно што сви крију (курвалук). Она је директор и организуе наставу итд. у школи, није УДБА,ОЗНА итд. Мало си пребацио-ла у жељи да се кадидујеш за директора, наивно и видјено толико пута.

Name

Ре НЕСТРАНАЦКИ...

18.01.2018 06:30

И морално би било да ти будес нови директор xаxа, наивно.

Name

и морално и нормално

18.01.2018 18:44

Па то је нецувено за образовно-васпитну установу. Било би и нормално и морално да директор поднесе оставку.

Name

Радованка

17.01.2018 19:28

А гдје је сад наса цувена омбудсманка за дјецу Нада Граховац. Кад се несто деси нигдје је нема, али зато зна путовати по иностранству и земљи на нас рацун иако не зна бекнутни енглески, али додусе и на насем језику стално окреце истих 10 реценица, а да ниста конкретно не казе, а јос мање уради. Зна и примати плату омбудсмана годину дана иако јој мандат јос прољетос истекао и купити хонораре по којекавним назови радним групама. Зна и запослити сина свог родјеног брата као свог лицног возаца и дати му слузбено ауто, а он једва средњу сколу заврсио, али зато да видис како јури по бања луци и воза своју фамилију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

освјестите се

18.01.2018 18:56

Вјероватно је на целу колектива странацки именован директор. Какву сколу оцекивати са таквим именовањима странацких подобника.

ОДГОВОРИТЕ