Данас облачно вријеме у БиХ

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује облачно, топло и вјетровито вријеме са кишом, која ће поподне прећи у снијег.

Босна и Херцеговина 17.01.2018 | 08:26
Данас облачно вријеме у БиХ
Јача киша прије подне падаће на западу и југу, постепено се ширећи на исток, а поподне и увече уз захлађење у свим крајевима, киша ће прећи у снијег на планинама, а понегдје и у нижим предјелима.

У ноћи престанак падавина уз разведравање и пад температуре.

Током дана југо слаби и почеће да дува умјерен сјеверозападни вјетар, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша температура током јутра и прије подне од шест до 13 степени, током дана од минус један до три степена, у вишим предјелима око минус три степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Рудо минус један, Вишеград један, Добој два, Хан Пијесак три, Калиновик и Соколац четири, Бијељина, Зворник и Гацко пет, Мраковица, Србац, Билећа и Фоча шест, Требиње седам, Рибник осам, Мањача, Мркоњић Град девет, Крупа на Уни, Нови Град и Шипово 10, Сребреница и Приједор 11, Челинац, Котор Варош и Крупа на Врбасу 12, Бањалука 13 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар