Danas oblačno vrijeme u BiH

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje oblačno, toplo i vjetrovito vrijeme sa kišom, koja će popodne preći u snijeg.

Bosna i Hercegovina 17.01.2018 | 08:26
Danas oblačno vrijeme u BiH
Jača kiša prije podne padaće na zapadu i jugu, postepeno se šireći na istok, a popodne i uveče uz zahlađenje u svim krajevima, kiša će preći u snijeg na planinama, a ponegdje i u nižim predjelima.

U noći prestanak padavina uz razvedravanje i pad temperature.

Tokom dana jugo slabi i počeće da duva umjeren sjeverozapadni vjetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura tokom jutra i prije podne od šest do 13 stepeni, tokom dana od minus jedan do tri stepena, u višim predjelima oko minus tri stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Rudo minus jedan, Višegrad jedan, Doboj dva, Han Pijesak tri, Kalinovik i Sokolac četiri, Bijeljina, Zvornik i Gacko pet, Mrakovica, Srbac, Bileća i Foča šest, Trebinje sedam, Ribnik osam, Manjača, Mrkonjić Grad devet, Krupa na Uni, Novi Grad i Šipovo 10, Srebrenica i Prijedor 11, Čelinac, Kotor Varoš i Krupa na Vrbasu 12, Banjaluka 13 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar