Критиковала Новака, а сад је на његовој страни!

Новак Ђоковић нашао се у центру пажње због састанка са играчима на којем је предложио оснивање синдиката и тражио борбу за веће новчане награде.

Тенис 19.01.2018 | 14:30
Критиковала Новака, а сад је на његовој страни!
Новинар "Дејли Мејла" Марк Диксон који извештава са тениских турнира, пренео је информацију да је Ђоковић на редовном састанку, затражио да исти напусте челници АТП тура и Аустралијан опена, како би у просторији остали само играчи и преводиоци.

Новак, који је председник Међународног савета тенисера, тражио је веће наградне фондове на турнирима, што је непријатно изненадило колеге, међу којима су били Роџер Федерер и Рафаел Надал.

Поприлично негативни текст енглеског таблоида није изазвао превелике реакције јер су многи новинари знали да је тон којим је чланак састављен изузетно лош, али су неки играчи ипак одлучили да о томе проговоре.

"Потпуно подржавам ту идеју. Још је боље да играчи одлучују и имају глас када су у питању овакве ствари", рекла је Ализе Корне, француска тенисерка која је била свесна да је идеја само за мушки тенис.

Францускиња је сада стала на страну Новака, иако је пре неколико недеља критиковала компанију "Лакост", коју је наводно напустила баш због српског тенисера.

"Лакост' је 'спалио' сав новац на Ђоковића. Он још није играо целу годину, тако да је то била добра инвестиција. Честитке, момци", иронично је прокоментарисала пословање француске компаније, да би се потом правдала да је јасно да се шалила и да је Новак маркетиншки много исплативији од ње. Она је у међувремену прешла у "Лото".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар