Kritikovala Novaka, a sad je na njegovoj strani!

Novak Đoković našao se u centru pažnje zbog sastanka sa igračima na kojem je predložio osnivanje sindikata i tražio borbu za veće novčane nagrade.

Tenis 19.01.2018 | 14:30
Kritikovala Novaka, a sad je na njegovoj strani!
Novinar "Dejli Mejla" Mark Dikson koji izveštava sa teniskih turnira, preneo je informaciju da je Đoković na redovnom sastanku, zatražio da isti napuste čelnici ATP tura i Australijan opena, kako bi u prostoriji ostali samo igrači i prevodioci.

Novak, koji je predsednik Međunarodnog saveta tenisera, tražio je veće nagradne fondove na turnirima, što je neprijatno iznenadilo kolege, među kojima su bili Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Poprilično negativni tekst engleskog tabloida nije izazvao prevelike reakcije jer su mnogi novinari znali da je ton kojim je članak sastavljen izuzetno loš, ali su neki igrači ipak odlučili da o tome progovore.

"Potpuno podržavam tu ideju. Još je bolje da igrači odlučuju i imaju glas kada su u pitanju ovakve stvari", rekla je Alize Korne, francuska teniserka koja je bila svesna da je ideja samo za muški tenis.

Francuskinja je sada stala na stranu Novaka, iako je pre nekoliko nedelja kritikovala kompaniju "Lakost", koju je navodno napustila baš zbog srpskog tenisera.

"Lakost' je 'spalio' sav novac na Đokovića. On još nije igrao celu godinu, tako da je to bila dobra investicija. Čestitke, momci", ironično je prokomentarisala poslovanje francuske kompanije, da bi se potom pravdala da je jasno da se šalila i da je Novak marketinški mnogo isplativiji od nje. Ona je u međuvremenu prešla u "Loto".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar