Шест метака из “дуге деветке“!

Обдукциони налаз је показао да је лидер покрета Слобода, демократија, правда Оливер Ивановић јутрос убијен са шест метака из пиштоља "дуга деветка", рекао је Тањугу директор Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици Милан Ивановић.

Србија 16.01.2018 | 18:30
Шест метака из “дуге деветке“!
"Постоји шест улазних рана и четири излазне, два метка су се задржлаа у тијелу. Повреде су у предјиелу гоњег јдела грудног коша", прецизирао је Ивановић након обдукицје која је трајала око четири сата.

Према његовим ријечима, хици су повриједили виталне органе Ивановића, горњу аорту, шупљу вену и јетру, усљед чега је дошло до тренутног искрварења.

Директор болнице је додао је тијело убијеног Ивановића након обдукције преузела породица.

На челу тима обдуцената била је обдуцент Сузана Матејић са Медицинског факултета у Косовској Митровици, а присуствовали су јој и представници Еулекса и представници Института за судску медицину из Приштине.

Након обдукције тијело убијеног Ивановића однијето је у његов породични дом, а сутра ће бити транспортовано за Београд, гдје ће бити сахрањен, на Новом Гробљу.

Он је јутрос упуцан приликом доласка у страначке просторије у Косовској Митровици, око 8:15.

Извор: Тањуг

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

милосевиц

16.01.2018 17:45

све је ово да вно запоцео Милосевиц убивси свог кума

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

16.01.2018 18:13

Ако ова предизборна година продје без убистава треба се зацудити како се окупљају криминалне групе и то на врху власти мозе се све оцекивати ко презиви бице сретан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

16.01.2018 18:48

ако је ЦЗ домаци .. мозда црвена засава , црвена застава ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сатосхи Накамото

16.01.2018 21:49

Погледајмо цињенице. Оливера су насли испред врата странацких просторија.Нико није био узнемирен буком пуцњевима.Пронасла га комсиница која је усла у просторије и обавјестила неке слузбенике. Дакле , користен је пригусивац вјеротавно у калибру 380АЦП -кратка деветка или евентуално 7.65 мм. То су најцесца подзвуцна калибра на овим просторима. Само МОСАД користи 22 калибар за ове ствари. Од скоро и Хрвати. Извјестај казе да је пресудила дуга деветка , мада сумњам јер то није подзвуцно зрно , цуло би се и са пригусивацем .

Name

Израелац

16.01.2018 22:12

А и мени сумњиво да неки екстремни срби не планирају сестодневни рат са сест авиона ... мислим да је овде неки опасан цвор који це пуци , па макар на неком другом мјесту ... у сваком слуцају ивановиц је имао ријесење споро ал дугороцно , а Срби висе не могу да се концентрису на дугороцне циљеве јер им је политика од данас до сутра ...

Name

Израелац

17.01.2018 15:54

Данас јављају петокраку метака .. а сто се тице израелаца и ликвицадије.. њима није битнах стил него је битно само да се елиминисе непријатељ па макар еxлозијом хемиске оловке . нису они оптерецени са стиловима, имају крав магу

Name

кол

16.01.2018 19:15

Какво је досло вријеме да се политицари измедзу убијају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СрбиН

16.01.2018 19:35

и опет нови круг издаје и продаје своје браће.Има ли краја???

ОДГОВОРИТЕ