Šest metaka iz “duge devetke“!

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je Tanjugu direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Srbija 16.01.2018 | 18:30
Šest metaka iz “duge devetke“!
"Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u tijelu. Povrede su u predjielu gonjeg jdela grudnog koša", precizirao je Ivanović nakon obdukicje koja je trajala oko četiri sata.

Prema njegovim riječima, hici su povrijedili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usljed čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

Direktor bolnice je dodao je tijelo ubijenog Ivanovića nakon obdukcije preuzela porodica.

Na čelu tima obducenata bila je obducent Suzana Matejić sa Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvovali su joj i predstavnici Euleksa i predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

Nakon obdukcije tijelo ubijenog Ivanovića odnijeto je u njegov porodični dom, a sutra će biti transportovano za Beograd, gdje će biti sahranjen, na Novom Groblju.

On je jutros upucan prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici, oko 8:15.

Izvor: Tanjug

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

milosevic

16.01.2018 17:45

sve je ovo da vno zapoceo Milosevic ubivsi svog kuma

ODGOVORITE
Name

borac

16.01.2018 18:13

Ako ova predizborna godina prodje bez ubistava treba se zacuditi kako se okupljaju kriminalne grupe i to na vrhu vlasti moze se sve ocekivati ko prezivi bice sretan.

ODGOVORITE
Name

Izraelac

16.01.2018 18:48

ako je CZ domaci .. mozda crvena zasava , crvena zastava ...

ODGOVORITE
Name

Satoshi Nakamoto

16.01.2018 21:49

Pogledajmo cinjenice. Olivera su nasli ispred vrata stranackih prostorija.Niko nije bio uznemiren bukom pucnjevima.Pronasla ga komsinica koja je usla u prostorije i obavjestila neke sluzbenike. Dakle , koristen je prigusivac vjerotavno u kalibru 380ACP -kratka devetka ili eventualno 7.65 mm. To su najcesca podzvucna kalibra na ovim prostorima. Samo MOSAD koristi 22 kalibar za ove stvari. Od skoro i Hrvati. Izvjestaj kaze da je presudila duga devetka , mada sumnjam jer to nije podzvucno zrno , culo bi se i sa prigusivacem .

Name

Izraelac

16.01.2018 22:12

A i meni sumnjivo da neki ekstremni srbi ne planiraju sestodnevni rat sa sest aviona ... mislim da je ovde neki opasan cvor koji ce puci , pa makar na nekom drugom mjestu ... u svakom slucaju ivanovic je imao rijesenje sporo al dugorocno , a Srbi vise ne mogu da se koncentrisu na dugorocne ciljeve jer im je politika od danas do sutra ...

Name

Izraelac

17.01.2018 15:54

Danas javljaju petokraku metaka .. a sto se tice izraelaca i likvicadije.. njima nije bitnah stil nego je bitno samo da se eliminise neprijatelj pa makar exlozijom hemiske olovke . nisu oni optereceni sa stilovima, imaju krav magu

Name

kol

16.01.2018 19:15

Kakvo je doslo vrijeme da se politicari izmedzu ubijaju.

ODGOVORITE
Name

SrbiN

16.01.2018 19:35

i opet novi krug izdaje i prodaje svoje braće.Ima li kraja???

ODGOVORITE