Предсједник Лација: Милинковић-Савић није на продају!

Председник Лација Клаудио Лотито рекао је да српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић није на продају.  Авиони, камиони. . . Шта год, Сергеј није на продају! Да ли је у питању само подизање цене или је Клаудио Лотито заиста при оваквом ставу, показаће време.

Фудбал 21.01.2018 | 20:00
Предсједник Лација: Милинковић-Савић није на продају!
Милинковић-Савић је један од најбољих играча тог клуба и медији су га повезивали са преласком у бројне клубове, пре свих Јувентус и Манчестер јунајтед.

"Колико он вреди? Баш ме брига, није на продају", рекао је Лотито за италијански лист Коријере дело спорт. 

Лотито није крио одушевљење везним фудбалером репрезентације Србије. 

"Он је попут мене, имамо исти карактер, дух жртвовања, храброст. Када га је отац убедио да оде у Фиорентину, иако је већ имао договор са нама, Сергеј је отишао тамо и објаснио да жели само у Лацио. То за мене све говори", додао је први човек Лација. 

Председник Лација, Клаудио Лотито, поновио је да српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић није на продају, преноси "Коријере дело Спорт".

"Не занима ме колика је његова цена, он није на продају. Његова храброст и пожртвованост ме подсећају на мене. Када га је отац убеђивао да пређе у Фиорентину, он се већ договорио са нама, дошао у клуб и рекао да му је Лацио једина жеља", изјавио је Лотито и наговестио да је циљ клуба ове сезоне пласман у Лигу шампиона.

Милинковић-Савићу уговор са Лациом истиче 2022. године, али многи клубови - међу којима су Јувентус, Пари Сен Жермен и Манчестер Јунајтед - желе га у својим редовима.

Репрезентативац Србије је у Лацио стигао из Генка лета 2015. године, за укупно 18 милиона евра (девет плус девет за откуп процената), а процењује се да тренутно вреди између 100 и 150 милиона евра.

Млади везиста је за А селекцију Србије дебитовао у новембру на пријатељском мечу против Кине, а потом је играо и против Јужне Кореје.

Сергеј Милинковић-Савић игра већ трећу сезону у Лацију, за који је на 139 утакмица дао 26 голова уз 18 асистенција.

Извор: Б92/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар