Predsjednik Lacija: Milinković-Savić nije na prodaju!

Predsednik Lacija Klaudio Lotito rekao je da srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić nije na prodaju.  Avioni, kamioni. . . Šta god, Sergej nije na prodaju! Da li je u pitanju samo podizanje cene ili je Klaudio Lotito zaista pri ovakvom stavu, pokazaće vreme.

Fudbal 21.01.2018 | 20:00
Predsjednik Lacija: Milinković-Savić nije na prodaju!
Milinković-Savić je jedan od najboljih igrača tog kluba i mediji su ga povezivali sa prelaskom u brojne klubove, pre svih Juventus i Mančester junajted.

"Koliko on vredi? Baš me briga, nije na prodaju", rekao je Lotito za italijanski list Korijere delo sport. 

Lotito nije krio oduševljenje veznim fudbalerom reprezentacije Srbije. 

"On je poput mene, imamo isti karakter, duh žrtvovanja, hrabrost. Kada ga je otac ubedio da ode u Fiorentinu, iako je već imao dogovor sa nama, Sergej je otišao tamo i objasnio da želi samo u Lacio. To za mene sve govori", dodao je prvi čovek Lacija. 

Predsednik Lacija, Klaudio Lotito, ponovio je da srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić nije na prodaju, prenosi "Korijere delo Sport".

"Ne zanima me kolika je njegova cena, on nije na prodaju. Njegova hrabrost i požrtvovanost me podsećaju na mene. Kada ga je otac ubeđivao da pređe u Fiorentinu, on se već dogovorio sa nama, došao u klub i rekao da mu je Lacio jedina želja", izjavio je Lotito i nagovestio da je cilj kluba ove sezone plasman u Ligu šampiona.

Milinković-Saviću ugovor sa Laciom ističe 2022. godine, ali mnogi klubovi - među kojima su Juventus, Pari Sen Žermen i Mančester Junajted - žele ga u svojim redovima.

Reprezentativac Srbije je u Lacio stigao iz Genka leta 2015. godine, za ukupno 18 miliona evra (devet plus devet za otkup procenata), a procenjuje se da trenutno vredi između 100 i 150 miliona evra.

Mladi vezista je za A selekciju Srbije debitovao u novembru na prijateljskom meču protiv Kine, a potom je igrao i protiv Južne Koreje.

Sergej Milinković-Savić igra već treću sezonu u Laciju, za koji je na 139 utakmica dao 26 golova uz 18 asistencija.

Izvor: B92/Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar