Пијана нарушавала јавни ред

Полиција из Добоја ухапсила је жену чији су иницијали Д. М. из Станара јер се у пијаном стању оглушила о наредбу да престане са нарушавањем јавног реда и мира виком, галамом и непристојним понашањем, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Република Српска 16.01.2018 | 11:42
Пијана нарушавала јавни ред
Жена је ухапшена јуче у 8.30 часова, а алкотестирањем у службеним просторијама утврђено је да има 0,59 промила алкохола у крви.

Након престанка разлога за задржавање Д.М. је пушена на слободу и уручен јој је прекршајни налог.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Опаааааа

16.01.2018 12:23

Јес видио шта ти је закон у РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ракун

16.01.2018 13:09

Ефикасна полиција милокрадова,бас едикасна зена се мало нацврцала и одмах казна,јунацине сте бема ста.А то сто је покрадена цитава дрзава сто се сваки сат краде е ту вас јунацина нигдје нема..Кад наилазе слепери дрвета правите се да не видите кад се краде на сваком кораку сваком тендеру,гдје су здимљене милијарде народних пара ту вас нема нигдје.Него кад се примјени власт све вас куци послати из мупа ил на какву бренту мало да физикалисете..Узети нове цисте људе у полицију без мрља,ово сто се у мупу бави криминалом у затвор а ове неспособне на биро..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ракун

16.01.2018 13:09

Ефикасна полиција милокрадова,бас ефикасна зена се мало нацврцала и одмах казна,јунацине сте нема ста.А то сто је покрадена цитава дрзава сто се сваки сат краде е ту вас јунацина нигдје нема..Кад наилазе слепери дрвета правите се да не видите кад се краде на сваком кораку сваком тендеру,гдје су здимљене милијарде народних пара ту вас нема нигдје.Него кад се примјени власт све вас куци послати из мупа ил на какву бренту мало да физикалисете..Узети нове цисте људе у полицију без мрља,ово сто се у мупу бави криминалом у затвор а ове неспособне на биро..

ОДГОВОРИТЕ