Pijana narušavala javni red

Policija iz Doboja uhapsila je ženu čiji su inicijali D. M. iz Stanara jer se u pijanom stanju oglušila o naredbu da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira vikom, galamom i nepristojnim ponašanjem, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Republika Srpska 16.01.2018 | 11:42
Pijana narušavala javni red
Žena je uhapšena juče u 8.30 časova, a alkotestiranjem u službenim prostorijama utvrđeno je da ima 0,59 promila alkohola u krvi.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje D.M. je pušena na slobodu i uručen joj je prekršajni nalog.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Opaaaaaa

16.01.2018 12:23

Jes vidio šta ti je zakon u RS...

ODGOVORITE
Name

Rakun

16.01.2018 13:09

Efikasna policija milokradova,bas edikasna zena se malo nacvrcala i odmah kazna,junacine ste bema sta.A to sto je pokradena citava drzava sto se svaki sat krade e tu vas junacina nigdje nema..Kad nailaze sleperi drveta pravite se da ne vidite kad se krade na svakom koraku svakom tenderu,gdje su zdimljene milijarde narodnih para tu vas nema nigdje.Nego kad se primjeni vlast sve vas kuci poslati iz mupa il na kakvu brentu malo da fizikalisete..Uzeti nove ciste ljude u policiju bez mrlja,ovo sto se u mupu bavi kriminalom u zatvor a ove nesposobne na biro..

ODGOVORITE
Name

Rakun

16.01.2018 13:09

Efikasna policija milokradova,bas efikasna zena se malo nacvrcala i odmah kazna,junacine ste nema sta.A to sto je pokradena citava drzava sto se svaki sat krade e tu vas junacina nigdje nema..Kad nailaze sleperi drveta pravite se da ne vidite kad se krade na svakom koraku svakom tenderu,gdje su zdimljene milijarde narodnih para tu vas nema nigdje.Nego kad se primjeni vlast sve vas kuci poslati iz mupa il na kakvu brentu malo da fizikalisete..Uzeti nove ciste ljude u policiju bez mrlja,ovo sto se u mupu bavi kriminalom u zatvor a ove nesposobne na biro..

ODGOVORITE