ОХР: Све наводе схватити озбиљно

ОХР је данас у одговору на упит Н1 телевизије поручио да све наводе о паравојним формацијама у Босни и Херцеговини треба схватити врло озбиљно.

Босна и Херцеговина 15.01.2018 | 17:31
ОХР: Све наводе схватити озбиљно
Како су за Н1 казали из ове институције, оваквим наводима требали би се позабавити правосудни органи у БиХ.

''Било какве наводе о паравојним организацијама у Босни и Херцеговини треба схватити врло озбиљно и њима се експедитивно требају позабавити надлежни правосудни и органи за провођење закона'', став је ОХР-а.



Подсјећамо, много реакција изазвала је информација о наводном формирању паравојних формација у Републици Српској. На ове наводе реаговали су бројни званичници и институције.

Информацију се демантовале организације које се доводе у везу с формирањем паравојних формација.

Подсјећамо, предсједник удружења "Ветерани Републике Српске (РС)" Душко Вукотић данас је негирао наводе који су се ових дана појавили у јавности о томе да његово и удружење "Србска част", и остале организације са којима сарађују, раде на формирању паравојне формације.

Вукотић је открио да је он упутио позив у госте омладинском клубу организације "Србска част", а у питању је правно лице регистровано у Нишу у Србији, као удружењу са којим имају споразум о сарадњи од 2014. године.

Извор: Н1.инфо

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

БАЈА ТРЕНИРА СТРОГОЦУ

15.01.2018 16:53

Мозда је вријеме да се народи у РС. преупитају Хоце ли ове сподобе тренирати строгоцу према онима који не подрзавају кримогену позицију у РС политицком миљеу Ови имају подрску да дијелују само у РС,ван РС. хапсана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

15.01.2018 17:53

Па Миле се и не разликује од ових румпалија

Name

Раде

15.01.2018 16:59

Да се ОХР огласио сличним саопштењем прије мјесец дана, када су се у јавности појавиле информације да се у Федерацији БиХ млади Бошњаци обучавају за рат поштовао би њихов став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2018 17:28

Немаш ти појма о ни чему , превише слушаш додика.

Name

Да али, ..

15.01.2018 17:50

Тада су се појавиле само информације, а рецимо није било фотографија на којиме се виде непознате особе које седе на посланицким местима у Народној скупстини РС

Name

Релаx

15.01.2018 17:57

"Раде" , јел може душо, линк до вијести о обуци тих младих Бошњака, по могућности неки реалан текст, са сликама и јасним објашњењима, тек толико да знам о чему говориш? Све чега се сјећам, јесте вијест о Бакирових 9000 муџахедина, који је Мектић лично демантовао, па оне Чоколиндине глупости о хиљадама исиловаца, које су такође демантоване. Остала је изјава удружења "Зелене беретке", у којој су се они мало занијели, вјероватно се заиграли домина у пензионерском, па им се омакле четири нуле у цифри.

Name

ре раде

15.01.2018 18:04

То за босњаке је била измисљена лаз зато се није полемисало даље. Али овај слуцај је доказан, као сто постоју много слике. Миле је главни актер у овом слуцају. За овај прекрсај треба неко одговарати, нула толеранције за ове криминалце.

Name

Ре Раде

15.01.2018 19:11

Ста има ту да се инфирмисе јавност,то се зна,ми смо спремни дати зивот за њу "Босну".

Name

Раде

15.01.2018 20:42

Спремни смо и ми дати живот за РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. НО ПАСЕРАН.

Name

Није него

15.01.2018 17:12

Сви сте ви иста дружина. Сви ви радите против овог јадног народа. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

15.01.2018 17:47

Још су само ови фалили да се придруже харанги.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сип сип хура

15.01.2018 17:58

Схвацамо озбиљно! Сипа хапсите Додика, незнам ста јос цекате. Све је доказано и види се он на фотографијама. Немозе сад демантовати да није упетљан ни да није тацно како се данима писе. Да видимо хоце ли се тако смјескати и иза ресетака у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манипулација

15.01.2018 18:10

Која сте ви биједа па бави те се овим терористим сто одлазе у Сирију оним сто убисе полицајца у Зворнику два војника у Рајловцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

док

15.01.2018 18:25

Па ови се и организују само да плаше Додикову опозицију.Како би прошли да су овај перформанс изводили ван приватне државе Милорада Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

15.01.2018 22:21

Аууу који сте ви лицемјери. А пре пар седмица за бакирове кампове ниста озбиљно нисте схватили.Ради се о хиљадама бораца за ислам а интересују вас хуманитарне организације са пар момака.Олос сте ви најгори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик издајник

16.01.2018 11:35

Ово је договор ОХР-а са Додиком да Руски хуманитарни центар у Нишу представи у јавности као терористичку организацију. Додик је кукавичије јаје Трилатералне Комисије исто као и онај дрипац Вучић и на овај начин желе да се дистанцирају од Руса. Не могу да вјерујем да неко може повјеровати да је Додик патриота и Србин. Додик ради на разбијању Српског бића од кад се појавио на политичкој сцени и то је његова примарна дјелатност.Ове момке је навукао на танак лед како би их компромитовао у јавности да су паравојна формација а он то није знао па ће се у скорој будућности,онако хињски без буке,слозити са одлуком БиХ да се овим људима забрани улазак у Босну и Херцеговину. Организирао је хајку на људе који носе мајице са Српском заставом а штити све оне који су уништили и опљачкали Републику Српску,јадно и биједно. Додик и његова криминална каста пљачкајући Републику Српску имају за циљ да Српску представе као лос ентитет који не може да функционише без БиХ и да га треба укинути,отуда и долазе обустављања оних силних истрага против Додика из тужилаштва БиХ,а сви знамо да је Додик организовао и учествовао у све и једној пљачки Републике Српске. Све ће нас дати за своју слободу и слободу новца који је опљачкао грађанима Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ