Милијаш: Нико нас не пита да ли нам ово прија!

Другог дана боравка на Пафосу фудбалери Црвене звезде су у појачаном ритму наставили да тренирају.

Фудбал 15.01.2018 | 17:30
Милијаш: Нико нас не пита да ли нам ово прија!
И данас су на програму два тренинга, а један од најискуснијих и фудбалер који иза себе има много припрема са Црвеном звездом Ненад Милијаш истиче значај првог дела припрема.

“Играчима је увек лакше када се ради с лоптом. “Суви” тренинзи јесу тешки, дуго трају, али знамо зашта се спремамо. Нико нас не пита да ли нам пријају или не, знамо и сами да су нам ти тренинзи потребни за касније. То је нормално, сваке припреме су тешке. Фокусирани смо на тренинге, не размишљамо о утакмицама већ само о стицању физичке припреме. Јесмо тек на почетку, али не трају дуго и морамо се што пре спремити за Европу” јасан је Милијаш.

Екипа је и претходне године боравила у истом овом месту.

“Пафос је супер, услови су чак и бољи него претходне године, терени су одлични. Време нас за сада служи, тако да смо презадовољни”.

Најтеже је свакако најмлађима. На списку фудбалера нашла су се и четворица омладинаца.

“Ово су њихове прве припреме и са те стране им је и најтеже, мало су уплашени. Али, фини су и вредни. Ми смо ту да им помогнемо колико можемо, овде је теже него у омладинцима где су они главни, они који воде. Овде морају да помажу, да носе ствари, али сви смо прошли кроз то”, рекао је Милијаш.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар