Milijaš: Niko nas ne pita da li nam ovo prija!

Drugog dana boravka na Pafosu fudbaleri Crvene zvezde su u pojačanom ritmu nastavili da treniraju.

Fudbal 15.01.2018 | 17:30
Milijaš: Niko nas ne pita da li nam ovo prija!
I danas su na programu dva treninga, a jedan od najiskusnijih i fudbaler koji iza sebe ima mnogo priprema sa Crvenom zvezdom Nenad Milijaš ističe značaj prvog dela priprema.

“Igračima je uvek lakše kada se radi s loptom. “Suvi” treninzi jesu teški, dugo traju, ali znamo zašta se spremamo. Niko nas ne pita da li nam prijaju ili ne, znamo i sami da su nam ti treninzi potrebni za kasnije. To je normalno, svake pripreme su teške. Fokusirani smo na treninge, ne razmišljamo o utakmicama već samo o sticanju fizičke pripreme. Jesmo tek na početku, ali ne traju dugo i moramo se što pre spremiti za Evropu” jasan je Milijaš.

Ekipa je i prethodne godine boravila u istom ovom mestu.

“Pafos je super, uslovi su čak i bolji nego prethodne godine, tereni su odlični. Vreme nas za sada služi, tako da smo prezadovoljni”.

Najteže je svakako najmlađima. Na spisku fudbalera našla su se i četvorica omladinaca.

“Ovo su njihove prve pripreme i sa te strane im je i najteže, malo su uplašeni. Ali, fini su i vredni. Mi smo tu da im pomognemo koliko možemo, ovde je teže nego u omladincima gde su oni glavni, oni koji vode. Ovde moraju da pomažu, da nose stvari, ali svi smo prošli kroz to”, rekao je Milijaš.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar