Видео: Судија, шта ти је? Луд?!

Невероватно – судија шутнуо играча, па му дао црвени! Фудбалери Пари Сен Жермена савладали су Нант са 1:0, али је у мечу 20. кола у центру пажње био главни судија Тони Шапрон.  Најлуђи црвени картон у историји фудбала! Никад виђено до сада: Од свих судијских будалаштина ова улази међу највеће! Арбитар ударио ногом играча Нанта, па га искључио!

Фудбал 15.01.2018 | 18:45
Видео: Судија, шта ти је? Луд?!
Шапрон је постао хит на друштвеним мрежама и највероватније ће ући у историји фудбала.

Играо се 91. минут, када се играч Нанта Дијего Карлос случајно сударио са судијом Тонијем Шапроном.

То није ништа чудно јер су овакве ситуације честе на утакмицама, али оно што је арбитар потом урадио никада се раније није догодило.

Шапрон је прво покушао да ногом удари Дијега, а онда је фудбалеру домаћег тима показао жути картон, други на мечу.

Свакаквих смо се судијских будалаштина и смешних одлука нагледали у свету фудбала, али оно што се синоћ десило на мечу Нанта и Пари Сен Жермена улази у историју фудбала!

Француски арбитар Тони Шапрон се кандидовао за глупост године, а тек је јануар... Он је у надокнади времена, ни крвог, ни дужног искључио Нантовог првотимца Дијега Карлоса.

Током контранада Пари Сен Жермена, Карлос се враћао у одбрану и трчао према свом голу. Неопрезни судија Шапрон му се убацио у путању, запео за његову ногу и пао. А тек оно што је потом урадио је за неверицу! Док је устајао са траве, судија Шапрон је намерно ногом ударио Карлоса?! И потом му показао други жути картон и искључење! Ако дисциплинци Лиге 1 не укину суспензију Карлосу за следећи меч, онда ће то бити још већа срамота... 



Сви на стадиону су ушли у расправу са судијом, али он није променио своју одлуку.

Свакако је да ће овај снимак прегледати фудбалски савез Француске, а каква год одлука да буде, нема сумње да је ће овај судија остати упамћен по овом необичом потезу.

Парижани су победили 1:0, али није тај гол био у центру пажње, већ детаљ из финиша утакмице.

Фудбалер Нанта Дијего, враћајући се у одбрану, случајно је саплео судију, који се изнервирао, па је узвратио фудбалеру, ударвиши га ногом!!!

То није био једини шок. Када се судија придигао, показао је Дијегу други жути картон и послао га у свачионицу, а досуђен је и слободан ударац за Пари Сен Жермен!

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар