Video: Sudija, šta ti je? Lud?!

Neverovatno – sudija šutnuo igrača, pa mu dao crveni! Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Nant sa 1:0, ali je u meču 20. kola u centru pažnje bio glavni sudija Toni Šapron.  Najluđi crveni karton u istoriji fudbala! Nikad viđeno do sada: Od svih sudijskih budalaština ova ulazi među najveće! Arbitar udario nogom igrača Nanta, pa ga isključio!

Fudbal 15.01.2018 | 18:45
Video: Sudija, šta ti je? Lud?!
Šapron je postao hit na društvenim mrežama i najverovatnije će ući u istoriji fudbala.

Igrao se 91. minut, kada se igrač Nanta Dijego Karlos slučajno sudario sa sudijom Tonijem Šapronom.

To nije ništa čudno jer su ovakve situacije česte na utakmicama, ali ono što je arbitar potom uradio nikada se ranije nije dogodilo.

Šapron je prvo pokušao da nogom udari Dijega, a onda je fudbaleru domaćeg tima pokazao žuti karton, drugi na meču.

Svakakvih smo se sudijskih budalaština i smešnih odluka nagledali u svetu fudbala, ali ono što se sinoć desilo na meču Nanta i Pari Sen Žermena ulazi u istoriju fudbala!

Francuski arbitar Toni Šapron se kandidovao za glupost godine, a tek je januar... On je u nadoknadi vremena, ni krvog, ni dužnog isključio Nantovog prvotimca Dijega Karlosa.

Tokom kontranada Pari Sen Žermena, Karlos se vraćao u odbranu i trčao prema svom golu. Neoprezni sudija Šapron mu se ubacio u putanju, zapeo za njegovu nogu i pao. A tek ono što je potom uradio je za nevericu! Dok je ustajao sa trave, sudija Šapron je namerno nogom udario Karlosa?! I potom mu pokazao drugi žuti karton i isključenje! Ako disciplinci Lige 1 ne ukinu suspenziju Karlosu za sledeći meč, onda će to biti još veća sramota... 



Svi na stadionu su ušli u raspravu sa sudijom, ali on nije promenio svoju odluku.

Svakako je da će ovaj snimak pregledati fudbalski savez Francuske, a kakva god odluka da bude, nema sumnje da je će ovaj sudija ostati upamćen po ovom neobičom potezu.

Parižani su pobedili 1:0, ali nije taj gol bio u centru pažnje, već detalj iz finiša utakmice.

Fudbaler Nanta Dijego, vraćajući se u odbranu, slučajno je sapleo sudiju, koji se iznervirao, pa je uzvratio fudbaleru, udarviši ga nogom!!!

To nije bio jedini šok. Kada se sudija pridigao, pokazao je Dijegu drugi žuti karton i poslao ga u svačionicu, a dosuđen je i slobodan udarac za Pari Sen Žermen!

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar