Ана лумпује по клубовима!

Севићева у клуб дошла са пријатељицама и целу ноћ играла и певала, а оне су је скривале од знатижељних погледа

Забава 15.01.2018 | 07:32
Ана лумпује по клубовима!
Само неколико дана након што је као бомба одјекнула вест да се Ана Севић и Дарко Лазић разводе због певачициног неверства, супруга некадашњег победника шоу програма „Звезде Гранда” снимљена је у лудом ноћном проводу у једном престоничком клубу.



Наиме, Ана је на наступ Џенана Лончаревића у „Касини“ стигла мало пре поноћи, у друштву пријатељица, и одмах је села у сепаре заклоњен од погледа осталих гостију. Међутим, папарацо „Ало!” успео је да услика супругу Дарка Лазића док је са пријатељима прослављала Српску нову годину.



- Ана је дошла са неколико другарица у клуб, а обезбеђење ју је одмах спровело до њеног сепареа, где их је чекао остатак друштва. Сви су били одлично расположени, а пре него што је почео Џенанов наступ, Ана и њени пријатељи су наздрављали и опуштено ћаскалии. Била је добро расположена и видело се да је у клуб дошла због доброг провода - каже извор, који се затекао на лицу места, и додаје:

 - Одмах након што је Џенан изашао на сцену, Ана је скочила са свог места и читаву ноћ је певала и ђускала. Онима који су је те ноћи видели насмејану и срећну ни на крај памети не би пало да Ана тренутно пролази кроз најтежи животни период. Тек једном или два пута на њеном лицу се могла видети сета, али у тим тренуцима би јој прилазиле прјатељице како би је орасположиле. Осим тога, Ана се читаве ноћи није одвајала од пријатеља, који су је штитили од знатижељних погледа - каже на крају наш извор.


Подсетимо, снимак на којем се види како Дарко Лазић, наводно, шмрче бели прах недавно је узбуркао домаћу јавност, а одмах након скандала медији су објавили и да је брак познатог пара завршен.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Смрт

15.01.2018 08:28

Плиз. Чуј најтежи животни период? Најтежи животни период је изгубити оног кога волиш, заувјек, а не развод.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трт мрт

15.01.2018 10:51

Е сад су бас познат пар,конацно и они доспјесе на прве стране трац магазина. Велика вијест за свијет,ух,ста ли це даље бити у тој сапуњари? Једва се цека наставак,народ то занима...

ОДГОВОРИТЕ