Ana lumpuje po klubovima!

Sevićeva u klub došla sa prijateljicama i celu noć igrala i pevala, a one su je skrivale od znatiželjnih pogleda

Zabava 15.01.2018 | 07:32
Ana lumpuje po klubovima!
Samo nekoliko dana nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Ana Sević i Darko Lazić razvode zbog pevačicinog neverstva, supruga nekadašnjeg pobednika šou programa „Zvezde Granda” snimljena je u ludom noćnom provodu u jednom prestoničkom klubu.



Naime, Ana je na nastup Dženana Lončarevića u „Kasini“ stigla malo pre ponoći, u društvu prijateljica, i odmah je sela u separe zaklonjen od pogleda ostalih gostiju. Međutim, paparaco „Alo!” uspeo je da uslika suprugu Darka Lazića dok je sa prijateljima proslavljala Srpsku novu godinu.



- Ana je došla sa nekoliko drugarica u klub, a obezbeđenje ju je odmah sprovelo do njenog separea, gde ih je čekao ostatak društva. Svi su bili odlično raspoloženi, a pre nego što je počeo Dženanov nastup, Ana i njeni prijatelji su nazdravljali i opušteno ćaskalii. Bila je dobro raspoložena i videlo se da je u klub došla zbog dobrog provoda - kaže izvor, koji se zatekao na licu mesta, i dodaje:

 - Odmah nakon što je Dženan izašao na scenu, Ana je skočila sa svog mesta i čitavu noć je pevala i đuskala. Onima koji su je te noći videli nasmejanu i srećnu ni na kraj pameti ne bi palo da Ana trenutno prolazi kroz najteži životni period. Tek jednom ili dva puta na njenom licu se mogla videti seta, ali u tim trenucima bi joj prilazile prjateljice kako bi je oraspoložile. Osim toga, Ana se čitave noći nije odvajala od prijatelja, koji su je štitili od znatiželjnih pogleda - kaže na kraju naš izvor.


Podsetimo, snimak na kojem se vidi kako Darko Lazić, navodno, šmrče beli prah nedavno je uzburkao domaću javnost, a odmah nakon skandala mediji su objavili i da je brak poznatog para završen.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Smrt

15.01.2018 08:28

Pliz. Čuj najteži životni period? Najteži životni period je izgubiti onog koga voliš, zauvjek, a ne razvod.

ODGOVORITE
Name

Trt mrt

15.01.2018 10:51

E sad su bas poznat par,konacno i oni dospjese na prve strane trac magazina. Velika vijest za svijet,uh,sta li ce dalje biti u toj sapunjari? Jedva se ceka nastavak,narod to zanima...

ODGOVORITE