Какав однос има краљевски пар?

Иако британски краљевски пар никада нећете видјети у интимним тренуцима, то не значи да између њих нема љубави. Краљица Елизабета и принц Филип у браку су 70 година, а своју љубав започели су у раној младости, када је Елизабети ИИ било 13 година.

Свијет 14.01.2018 | 18:22
Какав однос има краљевски пар?
Стручњаци за невербалну комуникацију Пети Вуд и Бланка Коб анализирале су за један британски лист однос краљице Елизабете ИИ и њеног супруга принца Филипа.

Посматрајући њихов говор тијела, дошле су до занимљивих закључака.

Дугогодишњи супружници ријетко јавно показују блискост, али мали гестови указују на то да су и даље прилично посвећени једно другом.

Пар је у децембру 2017. прославио 70 година брака, али се њихова међусобна приврженост до сада није мијењала.

Вуд и Коб истичу да се на њиховим заједничким фотографијама јасно види принчево обожавање краљице. Истовремено, краљица због свог важног статуса и титуле коју деценијама носи осјећа потребу за независношћу, што принц Филип поштује.

Зато у јавним наступима увијек можемо да видимо како ходају једно иза другог, она преузима вођство, хода мало испред њега, али никада не превише испред. Исто тако се на свим историјским снимцима може видјети како 96-годишњак стално гледа у краљицу, како би се увјерио да је све у реду.

Али, оно што указује на то да и данас, након толико година проведених у брачној заједници, нису досадили једно другом јесу чести приватни разговори које воде током јавних појављивања.

(тпортал)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сведска

14.01.2018 20:13

Ова сотона јос увијек зива.

ОДГОВОРИТЕ