Томић опет ''у елементу'': Ја ћу само да бројим милионе!

Девет година заредом играо је Бернард Томић на Аустралијан опену, али је захваљујући свом бахатом ставу успео да упропасти каријеру.

Тенис 14.01.2018 | 19:30
Томић опет ''у елементу'': Ја ћу само да бројим милионе!
Томић је са 15 година ушао у свет професионалног тениса, имао је циљ да буде најбољи на свету, али је јутрос као 142. играч на АТП листи елиминисан у квалификацијама за Аустралијан опен. Бољи од њега био је Италијан Лоренцо Сонего – 6:1, 6:7, 6:4. Пре тога добио је шамар и од Тениског савеза Аустралије који му није дао позивницу за турнир.

Овај пораз није опаметио Томића, па је на питање да ли је елиминација може да буде прекретница у његовој каријери, одговорио у свом стилу:

„Ја ћу само да бројим новац, то је све што ћу да радити. Бројим милионе. То је неких 13-14 милиона долара...", рекао је Томић, а преноси Индеx.хр.

Томић је прошле године на Вимблдону кажњен са рекордних 20 хиљада долара јер је рекао да му је тенис досадан, навијачима је поручио да не долазе на његове мечеве, а осталима да га мрзе јер сањају његове виле и аутомобиле.

Најбољи пласман Томића било је 17. место на АТП листи, али уместо да крене ка врху, уследиле су бахате изјаве, сукоб са Тениским савезом Аустралије, бојкот Олимпијских игара, Дејвис купа...

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар