СП: Бењамин Бурић одвео "змајеве" у бараж!

Рукометна репрезентација Босне и Херцеговине играће у доигравању за пласман на Свјетско првенство, након што је у Тузли савладала Швајцарску и освојила прво мјесто у групи 6. Невјероватна партија голмана бх. селекције - 20 одбрана!

Остали спортови 14.01.2018 | 09:45
СП: Бењамин Бурић одвео "змајеве" у бараж!
Босна и Херцеговина играће у баражу за одлазак на Свјетско рукометно првенство!

То је епилог квалификационе групе 6, у којој је селекција Билала Шумана завршила на првом мјесту, испред Швајцарске и Естоније.

Ипак, да није било сјајног голмана Бењамина Бурића, питање је да ли би "змајеви" вечерас стигли до тријумфа против Швајцараца у тузланској дворани "Мејдану", који им је осигурао прву позицију и пласман у доигравање.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА - ШВАЈЦАРСКА 21:15 (11:6)

Маестрални Бурић сакупио је невјероватних 20 одбрана и тако помогао свом тиму да у веома чврстој утакмици, са малим бројем погодака, дође до славља.

Током цијелог сусрета бх. тим је водио, а највећу предност имао је почетком другог полувремена, када је на семафору стајало 13:7. Након тога услиједила је серија гостију којом су пришли на само гол заостатка (16:15) девет минута прије краја меча.

Ипак, "змајеви" су успјели да одбију налете противника, у финишу "додају гас" и дођу до убједљиве и злата вриједне побједе.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Знааааци

14.01.2018 09:25

побједа

ОДГОВОРИТЕ