ЛШ: Барселонета прејака, шести пораз Партизана!

Ватерполисти Партизана доживели су шести пораз у шест утакмица Лиге шампиона. На Бањици је боља била шпанска Барселонета са 15:5 (4:2 3:1, 5:1, 3:1).  Шести пораз ватерполиста Партизана! Црно-бели у мечу ЛЕН Лиге шампиона нису успели да пруже озбиљнији отпор Барселонети.

Остали спортови 14.01.2018 | 09:15
ЛШ: Барселонета прејака, шести пораз Партизана!
Тим Стефана Ћирића је оставио лош утисак против шпанског представника и подбацио је у свим четвртинама. Најбољи у Барселонети су са по три гола били Фамера и Пероне.

Партизан је погодио тек петину шутева из игре, а већ у другом полувремену у трећој деоници је било видљиво да црно-бели не могу да парирају Шпанцима који су тактички зрелији и физички јачи.

Партизан у наредном колу игра против италијанске Бреше 24. јануара.

Ватерполисти Партизана ове сезоне дефинитивно немају снаге и квалитета да буду равноправни учесници елитног континенталног такмичења.

У дуелу са Барселонетом на Бањици доживели су шести пораз из исто толико мечева А групе - 5:15 (2:4, 1:3, 1:5, 1:3).

За разлику од јесенас одиграних утакмица у свом базену, против мађарског ОШЦ и московског Динама, које су изгубили са по четири гола разлике и у њима оставили солидан утисак, ове суботе су ученици Стефана Ћирића били инфериорни у готово свим елементима игре.

У поготке су претворили само 20 одсто шутева (Барселонета 58 одсто), а како је меч одмицао све слабије су пливали, па је Димитрије Ристичевић ни крив ни дужан примио "гомилу" лаких погодака из контри...

Једино у чему је Партизан парирао шпанском тиму била је реализација играча више.

Црно-бели у 7. колу гостују Бреши 24. јануара, али много важније мечеве у наредном периоду играће у Регионалној лиги, у којој се боре за пласман на Фајнал фор.

Идућег викенда дочекаће директног конкурента, сплитски Јадран, затим и Приморац.

ПАРТИЗАН: Ристичевић, Касум, Ф. Јанковић 1, Лукић, Лазић, Томић 1, М. Јанковић 1, Андрејевић, Манојловић, Радановић, Радоњић 2, Аксентијевић, Белопавловић.

БАРСЕЛОНЕТА: Лопез, Фамера 3, Гранадос 2, Мунариз 1, Врлић 2, Ларумбе 1, Гарсија, Фернандез, Тахуљ 1, Пероне 3, Маљарах 2, Бустос, Линарес.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар