LŠ: Barseloneta prejaka, šesti poraz Partizana!

Vaterpolisti Partizana doživeli su šesti poraz u šest utakmica Lige šampiona. Na Banjici je bolja bila španska Barseloneta sa 15:5 (4:2 3:1, 5:1, 3:1).  Šesti poraz vaterpolista Partizana! Crno-beli u meču LEN Lige šampiona nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor Barseloneti.

Ostali sportovi 14.01.2018 | 09:15
LŠ: Barseloneta prejaka, šesti poraz Partizana!
Tim Stefana Ćirića je ostavio loš utisak protiv španskog predstavnika i podbacio je u svim četvrtinama. Najbolji u Barseloneti su sa po tri gola bili Famera i Perone.

Partizan je pogodio tek petinu šuteva iz igre, a već u drugom poluvremenu u trećoj deonici je bilo vidljivo da crno-beli ne mogu da pariraju Špancima koji su taktički zreliji i fizički jači.

Partizan u narednom kolu igra protiv italijanske Breše 24. januara.

Vaterpolisti Partizana ove sezone definitivno nemaju snage i kvaliteta da budu ravnopravni učesnici elitnog kontinentalnog takmičenja.

U duelu sa Barselonetom na Banjici doživeli su šesti poraz iz isto toliko mečeva A grupe - 5:15 (2:4, 1:3, 1:5, 1:3).

Za razliku od jesenas odigranih utakmica u svom bazenu, protiv mađarskog OŠC i moskovskog Dinama, koje su izgubili sa po četiri gola razlike i u njima ostavili solidan utisak, ove subote su učenici Stefana Ćirića bili inferiorni u gotovo svim elementima igre.

U pogotke su pretvorili samo 20 odsto šuteva (Barseloneta 58 odsto), a kako je meč odmicao sve slabije su plivali, pa je Dimitrije Rističević ni kriv ni dužan primio "gomilu" lakih pogodaka iz kontri...

Jedino u čemu je Partizan parirao španskom timu bila je realizacija igrača više.

Crno-beli u 7. kolu gostuju Breši 24. januara, ali mnogo važnije mečeve u narednom periodu igraće u Regionalnoj ligi, u kojoj se bore za plasman na Fajnal for.

Idućeg vikenda dočekaće direktnog konkurenta, splitski Jadran, zatim i Primorac.

PARTIZAN: Rističević, Kasum, F. Janković 1, Lukić, Lazić, Tomić 1, M. Janković 1, Andrejević, Manojlović, Radanović, Radonjić 2, Aksentijević, Belopavlović.

BARSELONETA: Lopez, Famera 3, Granados 2, Munariz 1, Vrlić 2, Larumbe 1, Garsija, Fernandez, Tahulj 1, Perone 3, Maljarah 2, Bustos, Linares.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar