Амери понудили 800.000 евра за Милетића!

Партизан рекао - мора да остане! Дефанзивац је у озбиљним плановима Мирослава Ђукића, Орландо ће опет покушати на лето.

Фудбал 13.01.2018 | 17:45
Амери понудили 800.000 евра за Милетића!
Прелетела је званична понуда Атлантик, стигла у Хумску 1, а онда је брже-боље враћена Американцима, уз појашњење – не можемо да продамо таквог играча. Партизан је у четвртак добио званичну понуду Орландо Ситија да се Немања Р. Милетић пресели у МЛС лигу, међутим, у руководству српског првака нису желели ни да је разматрају, преостало им је само да се захвале клубу из Сједињених Америчких Држава.

МОЗЗАРТ Спорту је потврђено да је Орландо понудио 800.000 евра на име побештећења и врло добре финансијске услове Милетићу. Свакако уносније од оних које има међу црно-белима. Како нам је појашњено у клубу, понуда је одбијена из двоструких разлога.

Први је уверење спортског сектора да Немања Р. Милетић представља незамењивог члана првих 11 и да би његов одлазак представљао озбиљан ударац за екипу пред двомеч са Плзењом и наставак првенства, посебно што је у првом делу сезоне оставио више него повољан утисак и постао један од битнијих играча код Мирослава Ђукића. А други је процена челника да некадашњи првотимац краљевачке Слоге, Борца из Чачка, Војводине и белгијског Вестерлоа вреди више од 800.000 евра.

Због тога је одлучено да Немања Р. Милетић остане у Партизану, с тим да ће Орландо – који је ове зиме већ довео једног фудбалера црно-белих, левог бека Мохамеда ел Монира – на лето поново покушати да ангажује 27-годишњег дефанзивца.

Подсетимо, Орландо Сити је један у низу клубова који стоје у реду за још једног играча Партизана, Евертона Луиза...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар