Ameri ponudili 800.000 evra za Miletića!

Partizan rekao - mora da ostane! Defanzivac je u ozbiljnim planovima Miroslava Đukića, Orlando će opet pokušati na leto.

Fudbal 13.01.2018 | 17:45
Ameri ponudili 800.000 evra za Miletića!
Preletela je zvanična ponuda Atlantik, stigla u Humsku 1, a onda je brže-bolje vraćena Amerikancima, uz pojašnjenje – ne možemo da prodamo takvog igrača. Partizan je u četvrtak dobio zvaničnu ponudu Orlando Sitija da se Nemanja R. Miletić preseli u MLS ligu, međutim, u rukovodstvu srpskog prvaka nisu želeli ni da je razmatraju, preostalo im je samo da se zahvale klubu iz Sjedinjenih Američkih Država.

MOZZART Sportu je potvrđeno da je Orlando ponudio 800.000 evra na ime pobeštećenja i vrlo dobre finansijske uslove Miletiću. Svakako unosnije od onih koje ima među crno-belima. Kako nam je pojašnjeno u klubu, ponuda je odbijena iz dvostrukih razloga.

Prvi je uverenje sportskog sektora da Nemanja R. Miletić predstavlja nezamenjivog člana prvih 11 i da bi njegov odlazak predstavljao ozbiljan udarac za ekipu pred dvomeč sa Plzenjom i nastavak prvenstva, posebno što je u prvom delu sezone ostavio više nego povoljan utisak i postao jedan od bitnijih igrača kod Miroslava Đukića. A drugi je procena čelnika da nekadašnji prvotimac kraljevačke Sloge, Borca iz Čačka, Vojvodine i belgijskog Vesterloa vredi više od 800.000 evra.

Zbog toga je odlučeno da Nemanja R. Miletić ostane u Partizanu, s tim da će Orlando – koji je ove zime već doveo jednog fudbalera crno-belih, levog beka Mohameda el Monira – na leto ponovo pokušati da angažuje 27-godišnjeg defanzivca.

Podsetimo, Orlando Siti je jedan u nizu klubova koji stoje u redu za još jednog igrača Partizana, Evertona Luiza...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar