Евертон Луиз све ближи Италији!

Борбени бразилски везиста Евертон Луиз све је даље од Партизана, а све ближи италијанском СПАЛ-у.

Фудбал 13.01.2018 | 16:45
Евертон Луиз све ближи Италији!
"Евертон Луиз жели само у СПАЛ", гласи наслов у италијанским медијима, који најављују долазак борбеног Партизановог везисте на "Чизму".

Док у Партизану чекају уторак, када би 29-годишњи Бразилац требало да се појави у "Земунелу" и са њим наставе разговоре о евентуалном наставку сарадње, дотле италијански медији најављују његов трансфер у СПАЛ, клуб из Фераре који се прошле године, после пола века, вратио у Серију А.

Претходних дана, Евертон је био централна тема прелазног рока у Партизану. Спортски директор Ивица Илиев рекао је да Евертон одбија да продужи уговор са Партизаном, а понуђен му је много "јачи", уноснији од досадашњег. 

Према незваничним информацијама, Евертону је било понуђено 500.000 евра годишње, али му СПАЛ нуди 800.000 евра (тако је бар рекао његов менаџер италијанским медијима).

Евертонов статус у Партизану тренутно је "ни на небу, ни на земљи", да парафразирамо пословног директора црно-белих Милоша Вазуру.

Евертон Луиз се у петак није појавио на окупљању екипе у "Земунелу", на почетку припрема за пролећни део сезоне. Добио је 5 дана више, јер му се жена недавно породила (добили су треће дете), а кад дође у Београд са њим ће се разговарати.

Вазура каже да Евертон име две добре понуде - од клубова из Италије и Белгије. Реч је о ЗВАНИЧНИМ понудама.

"Ништа није готово док не потпишемо, и кад се продаје и кад се купује. За сада причамо са његовим менаџером, а њега чекамо у уторак. О њему не може да се каже ниједна лоша ствар, дао је 300% себе у свакој утакмици, као да је Партизаново дете. Понуда за њега има, сличне су понуде и договорићемо се са играчем. Тренутна ситуација је ни да одлази, ни да остаје", речи су генералног директора Партизана.

Оно што је важно јесте да Евертон има уговор са Партизаном до лета, дакле црно-бели би сада на њему могли да зараде. Ако остане до лета, без жеље да продужи уговор, Партизан не би ништа зарадио.

Ако га Партизан сада прода, 15% трансфера отићи ће Евертоновом бившем клубу Сент Галену.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар