Everton Luiz sve bliži Italiji!

Borbeni brazilski vezista Everton Luiz sve je dalje od Partizana, a sve bliži italijanskom SPAL-u.

Fudbal 13.01.2018 | 16:45
Everton Luiz sve bliži Italiji!
"Everton Luiz želi samo u SPAL", glasi naslov u italijanskim medijima, koji najavljuju dolazak borbenog Partizanovog veziste na "Čizmu".

Dok u Partizanu čekaju utorak, kada bi 29-godišnji Brazilac trebalo da se pojavi u "Zemunelu" i sa njim nastave razgovore o eventualnom nastavku saradnje, dotle italijanski mediji najavljuju njegov transfer u SPAL, klub iz Ferare koji se prošle godine, posle pola veka, vratio u Seriju A.

Prethodnih dana, Everton je bio centralna tema prelaznog roka u Partizanu. Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da Everton odbija da produži ugovor sa Partizanom, a ponuđen mu je mnogo "jači", unosniji od dosadašnjeg. 

Prema nezvaničnim informacijama, Evertonu je bilo ponuđeno 500.000 evra godišnje, ali mu SPAL nudi 800.000 evra (tako je bar rekao njegov menadžer italijanskim medijima).

Evertonov status u Partizanu trenutno je "ni na nebu, ni na zemlji", da parafraziramo poslovnog direktora crno-belih Miloša Vazuru.

Everton Luiz se u petak nije pojavio na okupljanju ekipe u "Zemunelu", na početku priprema za prolećni deo sezone. Dobio je 5 dana više, jer mu se žena nedavno porodila (dobili su treće dete), a kad dođe u Beograd sa njim će se razgovarati.

Vazura kaže da Everton ime dve dobre ponude - od klubova iz Italije i Belgije. Reč je o ZVANIČNIM ponudama.

"Ništa nije gotovo dok ne potpišemo, i kad se prodaje i kad se kupuje. Za sada pričamo sa njegovim menadžerom, a njega čekamo u utorak. O njemu ne može da se kaže nijedna loša stvar, dao je 300% sebe u svakoj utakmici, kao da je Partizanovo dete. Ponuda za njega ima, slične su ponude i dogovorićemo se sa igračem. Trenutna situacija je ni da odlazi, ni da ostaje", reči su generalnog direktora Partizana.

Ono što je važno jeste da Everton ima ugovor sa Partizanom do leta, dakle crno-beli bi sada na njemu mogli da zarade. Ako ostane do leta, bez želje da produži ugovor, Partizan ne bi ništa zaradio.

Ako ga Partizan sada proda, 15% transfera otići će Evertonovom bivšem klubu Sent Galenu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar